![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidím DERBY je první premiérství týmu, někdy odsunuty v březnu, nikdy jsem id vidět tým odsunuty tak brzy s cílem rozdíl -51 a pouze s 11pts. je to proto, že přišel neupravenému nákupu hráčů 3 týdny před začátkem sezóny, nebo je to kvůli šampionátu playoff, nyní někteří lidé požadují, aby se pouze tři jsou podporovány.
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nevíte o anglické fotbalové líto
| |||
| |||
| No gaza14 i dont ne moc o skotský fotbal, ale i vidět Gretna `s bublina praskla má a že jsou odsunuty jen s 6pts a -46 diff cílů a že Rangers jsou pryč chůzi s názvem
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahh, aby mě ty špatné ... jo to je vše co mám ![]() jo Gretna se zlomil, ale jsou uchovávány bude do té doby konci sezóny pak snad DUNFERMLINE se zpět nahoru, ale to je velký, když. |
|
| |||
| |||
| i dont odkaz fotbalu: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skotský fotbal smrdí všechny své Rangers v keltské
| |||
| |||
| Já vím, M8 myšlení srdce šla míchat jej s velkým dva nahoře, ale myslím, že majitel má v cestě, volání tým výběry a propouštění manažer brzy, kapitán týmu threating stávky, všechno špatně, ale když jsme mohli žít a učit se
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| tak právo Ciaran musí přesunout je do Premier League a oni by pak bylo dole, a tam bychom mohli dostat nějaké dobré hry. smutně england zvyklý přijmout ![]() Možná, že může jít do Afghánistánu existuje určitý prostor |
|
| |||
| |||
| Myslím, že vaše ne Rangers nebo keltské ventilátor pak M8, ale pokud by jsi jít do Prem Myslím si, že by se alespoň polovině tabulky
|
| |||
| |||
| ueah ale nebyly by zde by bylo jiné týmy peníze. kdo ví, kdyby přestěhoval před Gretna mohlo být ještě bude po sezoně. |