![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βλέπω DERBY πρωθυπουργία είναι η πρώτη ομάδα, ποτέ να υποβαθμιστεί το Μάρτιο του, ποτέ δεν σκέφτηκα ποτέ id δείτε μια ομάδα υποβαθμιστεί τόσο νωρίς, με στόχο διαφορά των -51 και με μόνο 11pts. είναι αυτό, επειδή ήταν ανέτοιμη αγοράζουν παίκτες 3 εβδομάδες πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ή αυτό του πρωταθλήματος, διότι τα play, σήμερα κάποιοι άνθρωποι ζήτηση ότι μόνο τις τρεις πρώτες έχουν προωθηθεί.
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεν γνωρίζουν αγγλικά ποδόσφαιρο συγγνώμη
| |||
| |||
| Λοιπόν gaza14 i dont δεν Scottish πολλά για το ποδόσφαιρο αλλά βλέπω Gretna `s φυσαλίδα έχει σκάσει και ότι έχουν υποβαθμιστεί με μόνο 6pts και -46 diff στόχους και ότι το βάδισμα απόστασης είναι μακριά, με τον τίτλο
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| ahh μου κάνει κακό θα σας δούμε ... ναι thats όλων Πήρα ![]() Ναι είναι Gretna έσπασε αλλά θα διατηρείται μέχρι τότε τέλος της σεζόν ελπίζω dunfermline τότε θα πάμε πίσω, αλλά ένα μεγάλο, αν thats. |
|
| |||
| |||
| i dont σύνδεση ποδόσφαιρο: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ποδοσφαίρου της Σκωτίας είναι χάλια όλα RANGERS v Celtic
| |||
| |||
| Ξέρω M8 σκέψης καρδιές επρόκειτο να αναμειγνύεται με το με το μεγάλο δύο στη μέχρι εκεί, αλλά πιστεύω ότι ο ιδιοκτήτης πήρε με τον τρόπο, καλώντας τις επιλογές της ομάδας και το ψήσιμο του διαχειριστή νωρίς, ομάδα threating κυβερνήτης της απεργίας, όταν όλα είναι λάθος, αλλά θα μπορούν να ζήσουν και να μάθουν
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ciaran τόσο δικαίωμα θα πρέπει να τα μετακινήσετε στην Premier League και θα είναι εκεί κάτω και θα μπορούσαμε να λάβουμε κάποια καλή παιχνίδια. Αγγλία δυστυχώς συνηθίζει τις αποδεχθεί ![]() ίσως μπορούν να πάνε στο Αφγανιστάν υπάρχει περιθώριο |
|
| |||
| |||
| Μάλλον σας δεν απόστασης ή Κελτικής ανεμιστήρα τότε M8, αλλά αν το έκαναν για να προχωρήσει η Prem νομίζω ότι θα είναι τουλάχιστον τα μέσα του πίνακα
|
| |||
| |||
| ueah αλλά δεν θα είναι εδώ και άλλες ομάδες θα δώσουν τα χρήματα. Ποιος ξέρει αν είχαν μετακινηθεί πριν Gretna θα μπορεί να είναι μετά από την εποχή. |