![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vidim Derby su prva Premiership tima, ikada biti relegated in ožujak, nikada nisam mislio id ikada vidjeti tima relegated tako rano s ciljem razliku od -51 i sa samo 11pts. je li to zato što su došli nepripremljeni kupuju igrače 3 tjedna prije početka sezone, ili je to zato što je prvenstvo doigravanja, sada zahtijevaju donošenje nekih ljudi da samo prva tri su promaknuto.
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.
![]() My System: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ne znam o Engleski nogomet žao
|
|||
|
|||
|
Pa gaza14 ja dont nema mnogo o škotski nogomet, ali vidim gretna `s mjehurićima ima praska i da su relegated sa samo 6pts i -46 diff ciljeve i da komandosi su hodanje daleko sa više
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ahh mi izgledaju loše će ti ...
yeah taj JA je dobio sve ![]() yeah gretna se razbila, ali se drže do tada ide kraju sezone, nadamo se, onda će se vratiti dunfermline gore, ali ako taj veliki. |
|
|
|||
|
|||
|
ja dont link nogomet: P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Škotski nogomet sucks svim svojim Rangers v Celtic
|
|||
|
|||
|
Znam m8 srca su mislili da će se miješati s s dvije u velikom se tamo ali mislim da je vlasnik dobio na putu pozivanja tima odabire i plamena menadžer Rana, kapetan momčadi prijetnje sstrajk radnju,
Kad se sve to krivo, ali možemo živjeti i naučiti
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
pa desno ciaran oni trebaju ih premjestite na premier ligu i oni bi onda imao dnu se i mi mogli dobiti neke dobre igre.
žalosno Engleskoj navika ih prihvatiti ![]() možda oni mogu ići u Afganistan postoji neki soba
|
|
|
|||
|
|||
|
Valjda ne vaš Rangers ili Celtic navijač onda m8, ali ako oni idu na Prem mislim da će biti barem sredine tablice
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ueah ali oni ne bi bili ovdje i ostali timovi će dati novac. tko zna, ako su se preselili pred gretna moć pa ipak biti odlazeći nakon sezone.
|