![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Látom DERBY az első Premiership csapat, valaha relegated márciusban, soha nem gondoltam id látni egy csapat relegated ilyen korán azzal a céllal különbség -51 és csak 11pts. ez jött ki, mert felkészületlen felvásárlási játékosok 3 hét kezdete előtt a szezonban, vagy ez, mert a bajnoki rájátszás, most, hogy néhány ember kérését, hogy csak a felső három támogatni.
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem tudni angol labdarúgó bocs
| |||
| |||
| Nos gaza14 i dont nem sokat skót labdarúgó De látom Gretna `s bubble burst van, és hogy azokat relegated csak 6pts és -46 diff célokat, és hogy a Rangers séta innen a cím
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| ahh, hogy nézek ki rossz lesz neked ... yeah thats all I got ![]() Igen, de eltörte a Gretna amiért megy addig a szezon végéig, akkor remélhetőleg DUNFERMLINE majd vissza, de amit egy nagy ha. |
|
| |||
| |||
| i dont link labdarúgás: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skót labdarúgó-szívás az összes Rangers v Celtic
| |||
| |||
| Tudom, m8 gondolat szívük fog keverni az a két nagy, akár ott, de azt hiszem, a tulajdonosnak van az úton, és felszólította csapat a beállításokat és a robbantás vezetője a korai, csapat kapitány threating sztrájk fellépés ez minden baj, de ha meg tudjuk élni és tanulni
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| így jobb ciaran kell áthelyezni őket, hogy a Premier League, és aztán alulról, és talán egy kis jó játék. szomorúan Angliában szokás fogadni őket ![]() talán tudnak menni Afganisztán van néhány szoba |
|
| |||
| |||
| Gondolom, Ön nem a Rangers vagy a Celtic fan m8 majd, de ha nem megy a Prem Azt hiszem, akkor legalább a középső tábla
|
| |||
| |||
| ueah, de azok nem lennének itt, és ezzel más csapatok pénzt. ki tudja, ha már átkerült Gretna előtt talán még megy a szezon. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Foci rajongók: Who do you support? | HistoryGirl | Off Topic Discussion | 17 | 4. január 2008 11:26 |
| Football Manager 2008 | HistoryGirl | PC és konzol játékok | 6 | 3. november 2007 16:52 |
| Amerikai futball At Wembley | evilfantasy | Off Topic Discussion | 8 | 31. október 2007 07:26 |
| Tehát a labdarúgó szezon van a sarkon ... | slipend | Off Topic Discussion | 8 | 18. október 2007 13:47 |
| Futball! | dodgyant | Off Topic Discussion | 1 | 11. december 2006 11:51 |
| Téma eszközök | |
| |