![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רואה דרבי הם הראשונים premiership צוות, לעולם להיות relegated במרץ, אני אף פעם לא חשבתי אי פעם לראות את תעודת הזהות צוות relegated כל כך מוקדם עם המטרה של ההפרש -51 ועם רק 11pts. זה בגלל שהם הגיעו למעלה unprepared קונה שחקנים 3 שבועות לפני תחילת העונה, או בגלל זה את האליפות לפלייאוף, כעת לבצע כמה אנשים דורשים את הדף רק שלוש הן לקדם.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא יודע אנגלית פוטבול מצטער
| |||
| |||
| ובכן gaza14 אני לא dont Scottish הרבה על כדורגל אבל אני רואה gretna `S יש בועה להתפוצץ וכי הם relegated רק עם 6pts ו -46 יעדים diff וכי rangers נמצא במרחק הליכה עם הכותרת
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| אהה לגרום לי להיראות רע יהיה לך ... כן יש לי את כל thats ![]() כן gretna אבל הם שברו מתבצע אז המשכתי עד סוף העונה ואז אני מקווה dunfermline נלך לגבות אך thats גדול אם. |
|
| |||
| |||
| i dont הקישור כדורגל: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Scottish כדורגל מבאס את כל rangers V celtic
| |||
| |||
| אני יודע m8 חשבתי ליבם נוסעים כדי לערבב את זה עם גדול עם שניים שם אבל אני חושב יש את הבעלים של הדרך, קורא צוות הבחירות ואת הירי על מנהל מוקדם, קפטן הקבוצה threating שביתה פעולה, הכל לא בסדר, אבל כאשר אנו יכולים לחיות וללמוד
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| לכן הם צריכים ciaran הזכות להעביר אותן על Premier ליגה והם היו שם אז להיות בתחתית ואנחנו אולי קצת טוב למשחקים. לצערי אנגליה wont מקבלים אותם ![]() אולי הם יכולים ללכת אפגניסטן יש כמה חדרים |
|
| |||
| |||
| אני מניח שלך לא rangers או celtic מעריץ אז m8, אלא אם הם עשו ללכת prem אני חושב שהם היו להיות לכל הפחות באמצע הטבלה
|
| |||
| |||
| ueah אבל הם לא יהיו פה קבוצות אחרות יתן כסף. מי יודע אם הם היו לפני gretna העבירו עדיין עשוי להיות הולך אחרי העונה. |