![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Matau Derby yra pirmasis premjero komandą, kada nors liks kovo, I never thought id Ever See komanda liks taip anksti su tikslo skirtumo -51 ir tik 11pts. tai yra, nes jie atėjo nepasirengęs įsitraukti pirkimo dalyvių 3 savaičių iki sezono pradžios, ar tai dėl čempionato rungtynes, todėl dabar kai kurie žmonės reikalauja, kad tik trys yra skatinamas.
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
![]() Mano sistema: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
nežinau apie Anglijos futbolo Atsiprašau
|
|||
|
|||
|
Na gaza14 I dont nėra daug apie škotų futbolą, bet matau, Gretna `s burbulas jau sprogo ir kad jie liks tik 6pts ir -46 tikslų skirt ir kad taikinį būtų Walking Away pagal pavadinimą
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ahh, kad man atrodo blogai bus jums ...
Yeah thats all i got ![]() Yeah Gretna yra sumušė, bet yra laikomi vyksta iki tada pabaiga sezono tai tikiuosi, Dunfermline sugrįš, tačiau iki thats didelis jei. |
|
|
|||
|
|||
|
I dont nuorodą futbolas: P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Škotijos futbolo sucks jo visas Rangers v Celtic
|
|||
|
|||
|
Žinau M8 minties širdis eidavo maišyti ją su dideliu du ten, bet manau, kad savininkas pateko į kelią, tad komandos atranka ir šaudymo vadovo pradžioje, komandos kapitonas threating streiką,
tai visi kai neteisinga, bet mes galime gyventi ir mokytis
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
todėl jie turėtų teisę Ciaran perkelti juos į "Premier" lygos ir jie tada būtų apačioje ten ir mes galime gauti gerų žaidimų.
deja Anglija įpratęs juos priimti ![]() Gal jie galėtų vykti į Afganistaną pasitaiko kambarį
|
|
|
|||
|
|||
|
Manau, tavo ne Rangers ar Celtic gerbėjas po M8, bet jei jie Grįžti į Prem manau, kad jie būtų bent jau lentelės viduryje
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ueah tačiau jie negali būti čia ir suteiktų kitoms komandoms pinigus. kas žino, ar jie išvežami nepraėjus Gretna dar galėtų būti ketina po sezono.
|