![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es redzu DERBY ir pirmais Premiership komandu, nekad nebūs nekas martā, es nebiju domājusi id kādreiz redzēt komandu nekas tik ātri ar mērķi starpība -51 un tikai 11pts. tas ir tāpēc, ka viņi nonāca līdz gatavs iegādāties spēlētājiem 3 nedēļas pirms sezonas sākuma, vai tas ir tāpēc, ka čempionāta spēlēm, tagad padarot dažiem cilvēkiem pieprasīt, ka tikai top trīs ir jāveicina.
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nezinu par Anglijas futbola sorry
| |||
| |||
| Nu gaza14 i dont nav daudz par Skotijas futbola bet redzu Gretna `s burbulis ir eksplozijas un ka tie ir nekas vairāk kā tikai 6pts un -46 mērķiem diff un desantēšanai ejat prom ar nosaukumu
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| ahh mani izskatīties slikts Jūs ... yeah thats all i got ![]() yeah Gretna ir izputējis, bet tiek turēti turpinās līdz tam beigām sezonā, tad, cerams, Dunfermline dosies atpakaļ uz augšu, bet thats liels, ja. |
|
| |||
| |||
| i dont saite futbols: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skotijas futbola sucks tās visas Rangers v Celtic
| |||
| |||
| Es zinu, m8 domāju, sirdis tika gatavojas sajauc to ar ar lielu divas augšā, bet es domāju, ka īpašnieks got veidā, aicinot komandas atlases un šaušanas vadītājs agri, komandas kapteinis threating streiku, tas viss, kad nepareizi, bet mēs varam dzīvot un mācīties
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| tik labi Ciaran tās pārvietotu tos uz premjerlīgas un viņi tad būtu apakšā, un mēs varētu saņemt dažas labas spēles. diemžēl Anglija paradis tos pieņemt ![]() varbūt viņi var doties uz Afganistānu ir daži istaba |
|
| |||
| |||
| Es uzminēt jūsu nevis Rangers vai Celtic fan tad m8, bet, ja viņi iet uz Prem Es domāju, ka tas būtu vismaz vidējā galda
|
| |||
| |||
| ueah bet tās vairs nedrīkstētu būt šeit un dos citu komandu naudu. kas zina, ja viņi pārcēlās pirms Gretna vēl varētu iet pēc sezonas. |
![]() |
|
| Bookmarks |