![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Widzę DERBY Premiership są pierwszym zespołem, EVER przesunęła się w marcu, i nigdy nie myślał id kiedykolwiek zobaczyć zespół przesunęła tak wcześnie z celem różnica -51 i tylko 11pts. jest to, gdyż pojawiły się nieprzygotowanym zakupu graczy 3 tygodnie przed rozpoczęciem sezonu, czy to ze względu na mistrzostwa Playoffs, obecnie niektórzy ludzie popytu w górę, że tylko trzy są promowane.
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie wiesz o piłce nożnej angielski przepraszam
| |||
| |||
| No i dont gaza14 nie dużo o Scottish Football ale widzę Gretna `s bubble burst ma i że są one przesunęła tylko 6pts i -46 bramek cowane i że są rangers Walking Away z tytułem
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| ahh mnie źle będziesz ... yeah thats all i got ![]() yeah Gretna są złamał ale są przechowywane się następnie do końca sezonu, a następnie nadzieję Dunfermline wróci, jednak jeśli thats a big. |
|
| |||
| |||
| i dont związek piłki nożnej: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Scottish Football sucks jej wszystkie rangers v Celtic
| |||
| |||
| Wiem m8 myśli serca miały na celu zmieszać go z wielkim z dwóch tam na górze, ale myślę, że właściciel dostał w sposób, nazywając zespół wyboru i zwalniania kierownika wcześnie, kapitan drużyny threating akcji strajkowej, kiedy to wszystko źle, ale mogą mieszkać i uczyć się
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| so right Ciaran powinny przenieść je do Premier League i będzie tam na dole, a możemy uzyskać kilka dobrych gier. niestety england wont je zaakceptować ![]() być może mogą go do Afganistanu istnieją pewne pokój |
|
| |||
| |||
| Chyba twój nie rangers celtic lub wentylatora następnie m8, ale gdyby tak było przejść do Prem Myślę, że byłoby co najmniej połowy tabeli
|
| |||
| |||
| ueah ale nie będzie tutaj i dałoby inne zespoły pieniędzy. kto wie, gdyby przeniósł się przed Gretna może być nadal będzie po sezonie. |
![]() |
|
| Zakładki |