![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vad Derby sunt prima echipă Premiership, EVER fi relegated, în martie, n-am mai gândit vreodată id vedea o echipa relegated atat de devreme, cu un gol diferenţă de -51 şi cu numai 11pts. este aceasta, pentru că au venit până nepregătit să cumpere jucători 3 săptămâni înainte de începerea sezonului, este acest lucru sau din cauza campionat Playoffs, acum cererea de luare a unor oameni care doar primele trei sunt promovate.
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nu stiu despre fotbalul englez scuze
| |||
| |||
| Ei bine gaza14 i dont nu Scottish mult despre fotbal, dar i se vedea Gretna `s balon a izbucni şi că acestea sunt doar relegated cu 6pts şi un -46 goluri dif şi Rangers, care sunt departe de mers pe jos, cu titlu
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahh ma face sa uite de rău va tine ... Thats da tot ce am ![]() da Gretna sunt rupt, dar sunt ţinute întâmplă până atunci sfârşitul sezonului apoi Dunfermline, sperăm, va reveni în sus, dar o mare dacă thats. |
|
| |||
| |||
| i dont link-ul de fotbal: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Scottish fotbal de cacat sale toate Rangers v Celtic
| |||
| |||
| Ştiu M8 inimile s-au crezut că o să amesteca cu cu mare, în două până acolo, dar cred că proprietarul are în modul în care, apelând echipa selecţii şi concedierea de manager de la începutul anului, căpitanul echipei threating grevă, totul, atunci când am greşit, dar poate trai si de a invata
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| astfel încât acestea ar trebui să ciaran dreptul de a le muta în Premier League şi le-ar fi, apoi, de jos şi de acolo ne-ar putea lua nişte jocuri bune. tristeţe Anglia obiceiul le accepte ![]() Poate că ei pot merge în Afganistan există unele cameră |
|
| |||
| |||
| Cred că dumneavoastră nu o Rangers sau Celtic fan apoi M8, dar, dacă acestea nu duc la Prem cred că ar fi cel puţin la jumătatea anului de masă
|
| |||
| |||
| ueah, dar acestea nu ar fi aici şi ar fi dat bani alte echipe. cine ştie, dacă acestea au mutat în faţa Gretna ar putea fi încă întâmplă după sezon. |