![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidím DERBY je prvá premiérství tímu, niekedy odsunutí v marci, nikdy som id vidieť tím odsunutí tak čoskoro s cieľom rozdiel -51 a len s 11pts. je to preto, že prišiel neupravenému nákupe hráčov 3 týždne pred začiatkom sezóny, alebo je to kvôli šampionátu playoff, teraz niektorí ľudia požadujú, aby sa iba tri sú podporované.
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| neviete o anglickej futbalovej ľúto
| |||
| |||
| No gaza14 i dont ne moc o škótsky futbal, ale aj vidieť Gretna `s bublina praskla má a že sú odsunutí len s 6pts a -46 diff cieľov a že Rangers sú preč chôdzu s názvom
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahh, aby ma tie zlé ... jo to je všetko čo mám ![]() jo Gretna sa zlomil, ale sú uchovávané bude do tej doby konci sezóny potom snad DUNFERMLINE sa späť hore, ale to je veľký, keď. |
|
| |||
| |||
| i dont odkaz futbalu: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Škótsky futbal smrdí všetky svoje Rangers v keltské
| |||
| |||
| Já vím, M8 myslenie srdca šla miešať ho s veľkým dva nahoře, ale myslím, že majiteľ má v ceste, volanie tím výbery a prepúšťanie manažér čoskoro, kapitán tímu threating štrajku, všetko zle, ale keď sme mohli žiť a učiť sa
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| tak právo Ciaran musia presunúť sa do Premier League a oni by potom bolo dole, a tam by sme mohli dostať nejaké dobré hry. smutně england zvyknutý prijať ![]() Možno, že môže ísť do Afganistanu existuje určitý priestor |
|
| |||
| |||
| Myslím, že vaša ne Rangers alebo keltské ventilátor potom M8, ale ak by si ísť do Prem Myslím si, že by sa aspoň polovici tabuľky
|
| |||
| |||
| ueah ale neboli by tu by bolo iné tímy peniaze. kto vie, keby presťahoval pred Gretna mohlo byť ešte bude po sezónu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Futbalové fanúšikov: Kto si podporu? | HistoryGirl | Vypnúť Téma diskusie | 17 | 4. januára 2008 11:26 |
| Futbal Manager 2008 | HistoryGirl | PC a herné konzoly | 6 | 3. November 2007 16:52 |
| Americký futbal Vo Wembley | evilfantasy | Vypnúť Téma diskusie | 8 | 31 októbra 2007 07:26 |
| Takže futbalovej sezóny je hneď za rohom ... | slipend | Vypnúť Téma diskusie | 8 | 18. októbra 2007 13:47 |
| Futbal! | dodgyant | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 11. december 2006 11:51 |
| Thread Tools | |
| |