![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Видим Дербы су прва Премиерсхип тима, икада бити релегатед ин март, никада нисам мислио ид икада видети тима релегатед тако рано са циљем разлику од -51 и са само 11птс. је ли то зато што су дошли неприпремљени купују играче 3 недеље пре почетка сезоне, или је то зато што је првенство доигравања, сада захтевају доношење неких људи да само прва три су промакнуто.
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
не знам о Енглески фудбал жао
|
|||
|
|||
|
Па газа14 ја донт нема много о шкотски фудбал, али видим гретна `с облачићима има прашка и да су релегатед са само 6птс и -46 дифф циљеве и да командоса су ходање далеко са више
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ахх ми изгледају лоше ће ти ...
ыеах тај ЈА је добио све ![]() ыеах гретна се разбила, али се држе до тада иде крају сезоне, надамо се, онда ће се вратити дунфермлине горе, али ако тај велики. |
|
|
|||
|
|||
|
ја донт линк фудбал: П
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Шкотски фудбал суцкс свим својим Рангерс в Целтиц
|
|||
|
|||
|
Знам м8 срца су мислили да ће се мешати са са две у великом се тамо али мислим да је власник добио на путу позивања тима бира и пламена менаџер Рана, капетан екипе претње сстрајк радњу,
Кад се све то криво, али можемо да живи и научити
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
па десно циаран они треба да их преместите на премиер лигу и они би онда имао дну се и ми могли добити неке добре игре.
жалосно Енглеској навика их прихватити ![]() можда они могу да иду у Авганистан постоји неки соба
|
|
|
|||
|
|||
|
Ваљда не ваш Рангерс или Целтиц навијач онда м8, али ако они иду на Према мислим да ће бити барем средине табеле
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
уеах али они не би били овде и остали тимови ће дати новац. ко зна, ако су се преселили пред гретна моћ па ипак бити идући након сезоне.
|