![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben DERBY görmek EVER Mart olarak küme düşmek ilk başbakanlık takımı var, ben hiç bir takım bu kadar -51 bir gol farkı ile ilk ve tek 11pts ile küme görmek kimliği düşünce asla. çünkü bu kadar hazırlıksız satın oyuncular 3 hafta sezon başlamadan önce gelen veya bu şampiyonanın playoff nedeniyle, şimdi bazı insanlar talep yalnızca ilk üç yükseltilir yapmak değildir.
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İngilizce futbol Üzgün bilmiyorum
| |||
| |||
| Şey gaza14 yok çok İskoç futbol ama Gretna `balonu ve patlama oldu sadece 6pts ve -46 gol Diff ve Rangers away from the başlıklı yürüyüş ile küme s göreceğiz dont
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Bana kötü görünmesini Ahh size ... evet şu tüm I got ![]() evet Gretna kırdı ama o zamana kadar devam muhafaza ediliyor daha sonra umarım geri gidecek DUNFERMLINE ama şu sezon sonu büyük bir eğer. |
|
| |||
| |||
| I dont bağlantı futbol: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İskoç futbol Celtic V onun tüm Rangers berbat
| |||
| |||
| Ben M8 düşünce kalpleri en büyük iki orada ama sahibi yolunda var ile karıştırmakta gidiyordun, takım seçimleri çağrısında biliyorum ve erken üzerindeki yöneticisi ateş, takım kaptanı eylem grev threating, her zaman yanlış ama yaşamak ve öğrenmek
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Bunu doğru da Premier lig taşıyın ve daha sonra alt kısımda, ve de biz iyi oyunlar görebilir Ciaran. ne yazık ki İngiltere kabul alışkanlık ![]() belki de Afganistan gidebilirsiniz bazı room |
|
| |||
| |||
| Sonra M8, ancak bir Rangers ve Celtic hayranıyım tahmin takdirde Prem i gitti en az orta tablo olacağını düşünüyorum
|
| |||
| |||
| ueah ama burada ve diğer takımlara para verecek değildir. eğer Gretna hala sezon sonra gidiyor olabilir önce hareket vardı kim bilir. |