![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я бачу, DERBY є першою командою прем'єр-міністра, коли-небудь буде зведена в березні, я ніколи не думав, ніколи не побачить ID команди приділяється так рано з метою різницю -51, і тільки з 11pts. це тому, що вони підійшли непідготовлені гравців покупки за 3 тижні до початку сезону, або це з-за плей-офф чемпіонату, і зараз вони Деякі люди вимагають того, щоб поширювалася тільки перші три.
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() Моя система: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
не знаю англійський футбольний жаль
|
|||
|
|||
|
Ну gaza14 Я не знаю багато про футбол, але шотландські я бачу Гретна `S бульбашка луснула і що їм відводиться лише 6pts і -46 метою порівняння і що Рейнджери йдуть геть з титулом
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ahh зробити мені погано виглядати ви будете ...
Yeah Thats All I Got ![]() Так Гретна є зламав, але в даний час зберігається відбувається до тих пір кінці сезону тоді сподіваємося Dunfermline буде повернутися вгору, але Thats більшим, якщо. |
|
|
|||
|
|||
|
I Dont футболу посиланню: P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Шотландські футбольні засмоктує всіх його Рейнджеров в кельтський
|
|||
|
|||
|
Я знаю, M8 серцях думки йшли змішати його з з великими два там, але я вважаю, що власник отримав в дорозі, закликаючи команда вибору і звільнення менеджера на ранній стадії, капітан команди погрожують страйком,
коли це все неправильно, але ми можемо жити і вчитися
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
So Right Ciaran вони повинні перемістити їх в прем'єр-лігу, і вони будуть потім дні і ми можемо одержати кілька хороших ігор.
До жаль, Англія звичай приймати їх ![]() Може бути, вони можуть піти в Афганістан є деякі кімнати
|
|
|
|||
|
|||
|
Я не думаю, ваші рейнджери або кельтські вентилятор потім M8, але якщо вони зробили перейти до Прем я думаю, вони будуть принаймні середині таблиці
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ueah але вони не були б тут і буде давати гроші іншими командами. хто знає, якщо вони були висунуті до Гретна можуть до сих пір відбувається після сезону.
|