rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Funniest komputer lub IT Security Story Contest

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 Wrz 2008, 06:27
Nowe państwa grupy

Default Funniest komputer lub IT Security Story Contest

<CONTENT REMOVED>
Old 13 Wrz 2008, 10:41
Moderator grupy

Niestety nie możemy pozwolić na to zrobić tutaj. Nice blog i jestem pewna, że jest prawdziwa, ale nie ma żadnego powiązania CJ i pojawi się nowy członek.

Hope you understand.

Old 14-ci Wrz 2008, 06:25
Grupa dawcy

To było zabawne.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Cyber Security zakażenie wirusem Mój komputer - Can You Help Me? MadMRTeen Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 16 23 października 2009 11:09
Bezpieczeństwa komputerowego w wielu użytkowników PC ........ Bubba Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 7 20. listopada 2008 13:12
Czy mam dobre zabezpieczenie? A mój komputer działa powoli. paudashlake Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 13 18 październik 2008 12:02
Funniest mario gra coraz cheesepuff PC & Console Gaming 6 31 maj 2008 13:10
Projekt własnego bezpieczeństwa komputerowego programu trueoutdoorsman Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 1 1. grudnia 2007 13:30
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.