menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Najzábavnejšie počítač alebo IT bezpečnosti Story Súťaž

Reply

Thread Tools
Old 13. September 2008, 06:27
Nový člen skupiny

Default Najzábavnejšie počítač alebo IT bezpečnosti Story Súťaž

<CONTENT REMOVED>
Old 13. September 2008, 10:41
Moderátor skupiny

Bohužiaľ si nemôžeme dovoliť, aby vám to tady. Nice blog a som si istý, že je legitímne, ale CJ nemá príslušnosť a ste nového člena.

Dúfam, že vám rozumiem.

Old 14. September 2008, 06:25
Darcu Skupina

To bola sranda.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Cyber Security vírusom na Tento počítač - Can You Help Me? MadMRTeen Virus, spyware a bezpečnosť 16 23.října 2009 11:09
Počítačová bezpečnosť pre viac užívateľov PC ........ Bubba Virus, spyware a bezpečnosť 7 20. novembra 2008 13:12
Mám dobré zabezpečenia? A môj počítač beží pomaly. paudashlake Virus, spyware a bezpečnosť 13 18. október 2008 12:02
Najzábavnejšie mario hra vôbec cheesepuff PC a herné konzoly 6 31. mája 2008 13:10
Určeno vlastný program počítačovej bezpečnosti trueoutdoorsman Virus, spyware a bezpečnosť 1 1. december 2007 13:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.