![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислех, че е най-добре да се съхраняват всички хумор образ в една тема:)
| |||
| |||
| Уау .... Не съществуват някои странни думи в това? Както изглежда тя казва "Добре, Windows не се стартира правилно, така и на някои странни неща във втория параграф. Нейната вероятно просто ъгъла на картината на взети на все пак ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е стандартен прозорец безопасен режим зареждащ екран.
| |||
| |||
| А да. Просто сравнение него. Тя трябва да е ъгъл на снимката, взети на и размива: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм, това само показва колко надеждна Windows е
| |||
| |||
| Не слово лъжа; ми 3 години стар Toshiba Qosmio, никога не са имали сериозна катастрофа, тъй като в деня Имам я (никога не е един часа след това или: P) Писти XP наистина бързо, не е толкова голяма с Vista: / |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Смешни Троян! | KanoakaVirus | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 10 Jan 2009 18:26 |
| Iexplore.exe-Bad Image и rundll32.exe-Bad Image | verasop | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 7 | 25-ти септември 2008 20:08 |
| Mac или компютър? (смешно / видео) | pete21 | Изключено Тема Дискусия | 1 | 2рото Sep 2008 14:33 |
| На добър час! | SgtJohnDoe | Изключено Тема Дискусия | 3 | 22-ри септември 2007 19:16 |
| Смешни шума в близост до или от моето CPU | ghbnic | Общи Хардуер Чат | 1 | 10-ти септември 2007 01:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |