![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel, že je nejlepší, aby všichni humorem obraz v jednom vlákno:)
| |||
| |||
| Wow .... Nejsou tam nějaké divné, že slova v? Stejně jako to vypadá, že říká, 'No, Windows nezačal správně' a některé divné věci ve druhém odstavci. Jeho zřejmě jen úhel obrazu je přijímána na když ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to standardní okna nouzovém režimu boot obrazovku.
| |||
| |||
| Jo jo. Jen ve srovnání se. Je třeba úhel fotografii to vzít na a rozmazávání: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, to jen dokazuje, jak je spolehlivá okna
| |||
| |||
| Ne slovo lež, můj 3 roky starý Toshiba Qosmio, nikdy neměl vážné havárie, protože v den Mám to (nikdy měl pak buď: p) běží XP opravdu rychle, není tak velká, s Vista: / |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Funny Trojan! | KanoakaVirus | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 10. ledna 2009 18:26 |
| Iexplore.exe-Bad Image a rundll32.exe-Bad Image | verasop | Virus, spyware a bezpečnost | 7 | 25. Září 2008 20:08 |
| Mac nebo PC? (funny video) | pete21 | Vypnout Téma diskuze | 1 | 2. Září 2008 14:33 |
| Funny! | SgtJohnDoe | Vypnout Téma diskuze | 3 | 22. Září 2007 19:16 |
| Funny hluku okolí, nebo z mého CPU | ghbnic | Obecné Hardware Chat | 1 | 10. Září 2007 01:26 |
| Thread Nástroje | |
| |