![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel, že je najlepšie, aby všetci humorom obraz v jednom vlákno:)
| |||
| |||
| Wow .... Nie sú tam nejaké divné, že slová v? Tak ako to vyzerá, že hovorí, 'No, Windows nezačal správne' a niektoré čudné veci v druhom odseku. Jeho zrejme len uhol obrazu je prijímaná na keď ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to štandardné okná núdzovom režime boot obrazovku.
| |||
| |||
| Jo jo. Len v porovnaní sa. Je potrebné uhol fotografiu to vziať na a rozmazávání: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, to len dokazuje, ako je spoľahlivá okna
| |||
| |||
| Nie slovo lož, môj 3 roky starý Toshiba Qosmio, nikdy nemal vážne havárie, pretože v deň Mám to (nikdy mal potom buď: p) beží XP naozaj rýchlo, nie je tak veľká, s Vista: / |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Funny Trojan! | KanoakaVirus | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 10. januára 2009 18:26 |
| Iexplore.exe-Bad Image a rundll32.exe-Bad Image | verasop | Virus, spyware a bezpečnosť | 7 | 25. September 2008 20:08 |
| Mac alebo PC? (funny video) | pete21 | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 2. September 2008 14:33 |
| Funny! | SgtJohnDoe | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 22. September 2007 19:16 |
| Funny hluku okolia, alebo z môjho CPU | ghbnic | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 10. September 2007 01:26 |
| Thread Tools | |
| |