![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.innergeek.us/geek-test.html Мисля, че трябва да бъде онази да упорствувам. Къс: http://www.armory.com/tests/geek.html
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Сладко не толкова от Geek като мислех, че ще бъда! Едва 30,2%, въпреки че само 19% Im "Уникални"!
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| 12,62327% - Geekish Тенденции , които взе за дълго човек Исус Христос Im късно да взема моята приятелка до LOL |
|
| |||
| |||
| Yeh, но не беше тя си заслужава? Сега можете да отидете и кажа какво не-Geek сте!
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| < |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам цялото 5,7%! Уау! съм по-добър от другия
Ти отговори с "да" на 14 от 129 въпроса, като можете 89,1% Geek чисто; това е, че са 89,1% чист в онази домейн (имате 10,9% Geek във вас). Вашият Weirdness фактор (AKA Уникалност фактор) е 8%, на базата на сравнение на вашите резултати с 191614 други предложения за този тест. Моята система: ubr компютърни игри
|
|
| |||
| |||
| Можеш да излезеш и лицето на света тогава!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Intel Изгори Test, Нова Стрес Тест програма | serverguy | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 7мия Sep 2008 07:48 |
| WPM тест! | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 11 | 29 Март 2008 18:35 |
| Странни система Config Грешки - Добър Geek предизвикателство! X3 | GMB | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 12 | 25 Jan 2008 23:57 |
| Heya, нови Geek тук:) | Gazmondo | Представете Yourself Тук | 3 | 5-и парламентарен Дек 2007 06:31 |
| Нови Geek! | Джей Иоил | Представете Yourself Тук | 8 | 13 ноември 2007 07:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |