![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.innergeek.us/geek-test.html Myslím si, že musíte být geek to vytrvat. Kratší: http://www.armory.com/tests/geek.html
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Sweet ani tak o geek, jak jsem si myslel bych být! Pouze 30,2%, i když jen 19% Im 'Unikátní'!
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| 12,62327% - Geekish tendence trvalo to dlouho, že člověk Ježíš Kristus im pozdě vyzvednout svou přítelkyní až lol |
|
| |||
| |||
| Yeh, ale nebylo to za to? Nyní můžete jít říct, co jí není-geek jste!
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| < |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostal jsem celkem 5,7%! yay! Udělal jsem lepší na druhou
Jste odpověděli "ano" až 14 129 dotazů, které jste 89,1% čistého geek, že je máte 89,1% čistého v geek domény (máte 10,9% geek na vás). Vaše divnost Factor (AKA Jedinečnost Factor) je 8%, a to na základě porovnání vašich výsledků testů se 191.614 dalších podání pro tento test. Můj systém: UBR herní počítač
|
|
| |||
| |||
| Můžete jít ven a tvář světa, pak!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Intel Burn Test, New stres Test Program | serverguy | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 7. září 2008 07:48 |
| WPM test! | KanoakaVirus | Vypnout Téma diskuze | 11 | 29. března 2008 18:35 |
| Divný systém Configu chyby - Dobrý Geek Challenge! X3 | GMB | Virus, spyware a bezpečnost | 12 | 25 ledna 2008 23:57 |
| Heya, nové geek zde:) | Gazmondo | Představte Yourself Zde | 3 | 5. prosince 2007 06:31 |
| Nové Geek! | Jay Joel | Představte Yourself Zde | 8 | 13. listopadu 2007 07:17 |
| Thread Nástroje | |
| |