![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.innergeek.us/geek-test.html Πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι geek να επιμείνουμε. Μικρότερη από μία: http://www.armory.com/tests/geek.html
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Γλυκό δεν είναι τόσο μια geek όπως νόμιζα ότι θα ήθελα να είναι! Μόνο το 30,2%, αν και μόνο 19% Im 'Unique'!!
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| 12,62327% - Geekish Τάσεις που έλαβε σε μεγάλο άνθρωπο Ιησού Χριστού im αργά για να διαλέξετε την φίλη μου μέχρι lol |
|
| |||
| |||
| Yeh, αλλά δεν ήταν αυτό αξίζει τον κόπο; Τώρα μπορείτε να πάτε να της πω ό, τι ένας μη geek είστε!
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| < |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ένα σύνολο 5,7%! YAY! i έκανε καλύτερη από την άλλη μία
Έχετε απαντήσει "ναι" σε 14 από 129 ερωτήσεις, καθιστώντας σας 89,1% geek καθαρή? Ότι είναι, θα είναι 89,1% καθαρό στο geek τομέα (10,9% έχετε geek σε σας). Ο εξωτικότης Factor (AKA Uniqueness Factor) είναι 8%, με βάση τη σύγκριση του με τα αποτελέσματα των δοκιμών που σας 191.614 άλλες υποβολές για αυτή τη δοκιμή. Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να βγουν και να αντιμετωπίσουν τον κόσμο τότε!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel Burn Test, Νέα ακραίων Πρόγραμμα | serverguy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7ο Σεπ 2008 07:48 |
| WPM δοκιμή! | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 11 | 29 Μαρ 2008 18:35 |
| Περίεργο System Config Λάθη - Καλή Ελληνική Πρόκληση! X3 | GMB | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 12 | 25 Ιαν 2008 23:57 |
| Heya, νέες geek εδώ:) | Gazmondo | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 3 | 5 Δεκ. 2007 06:31 |
| Νέα Ελληνική! | Jay Joel | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 8 | 13 Νοε 2007 07:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |