![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.innergeek.us/geek-test.html Mislim da moraš biti monstrum da ustraju. Kraći jedan: http://www.armory.com/tests/geek.html
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Sweet ne toliko od perverznjak kao što sam mislio bih se! Samo 30.2%, iako samo 19% Im 'Unique'!
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| 12,62327% - Geekish Tendencies koja je u dugim čovjek Isus Krist im kasno da odaberete svojom djevojkom up lol |
|
| |||
| |||
| Yeh, ali nije to isplati? Sada možete ići reci joj što ne-geek ste!
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| < |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobila sam čitav 5,7%! yay! Nisam bolje na drugi
Ste odgovorili "da" na 14 od 129 pitanja, pa je li geek 89,1% čistoga; to jest, vi ste čisti 89,1% u geek domene (imate 10.9% perverznjak u vas). Vaš čudnost Faktor (tzv. jedinstvenost Factor) je 8%, na temelju usporedbe s rezultatima vašeg testa 191614 druge podneske za ovaj test. My System: ubr gaming računalo
|
|
| |||
| |||
| Možete izaći i suočiti se sa svijetom tada!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Intel Burn Test, Test Novi Stress program | serverguy | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 7. Sep 2008 07:48 |
| WPM test! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 11 | 29. ožujak 2008 18:35 |
| Weird System Config Errors - Dobro Geek Izazov! X3 | GMB | Virus, Spyware i sigurnost | 12 | 25 siječanj 2008 23:57 |
| Heya, novi monstrum ovdje:) | Gazmondo | Uvesti Yourself Ovdje | 3 | 5. prosinac 2007 06:31 |
| Novi Geek! | Jay Joel | Uvesti Yourself Ovdje | 8 | 13. studeni 2007 07:17 |
| Thread Tools | |
| |