![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.innergeek.us/geek-test.html Es domāju, ka jums ir jābūt geek būt neatlaidīgam. Īsāks: http://www.armory.com/tests/geek.html
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Saldie ne tik daudz geek kā es domāju, ka man ir! Tikai 30,2%, bet Im tikai 19% 'Unikālais'!
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| |||
| |||
| 12,62327% - Geekish tendences , kurā tika uz ilgu cilvēks Jēzus Kristus im vēlu uzņemt manu draudzeni up lol |
|
| |||
| |||
| Yeh, taču nebija tā vērts? Tagad jūs varat doties viņai kas nav geek tu esi!
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| |||
| |||
| < |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man kopumā 5,7%! Yay! es tomēr labāk otru
Jūs atbildējāt "jā" uz 14 129 jautājumiem, padarot jūs 89,1% geek tīrs, tas ir, jums ir 89,1% tīra ar geek domēna (jums ir 10,9% geek in jums). Jūsu Weirdness Factor (AKA unikālās faktors) ir 8%, pamatojoties uz salīdzinājumu no jūsu testa rezultātus 191.614 citi apsvērumi par šo testu. Mana sistēma: ubr spēļu dators
|
|
| |||
| |||
| Jūs varat iet un sejas pasaule tad!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |