![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.innergeek.us/geek-test.html Myślę, że musisz być geek do wytrwania. Krótsze jeden: http://www.armory.com/tests/geek.html
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Sweet nie tyle o geek w I thought I'd być! Jedynie 30,2%, chociaż tylko 19% Im 'Unique'!
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| 12,62327% - Geekish Tendencje które miały na długo człowiek Jezus Chrystus im późno, aby odebrać moja dziewczyna się lol |
|
| |||
| |||
| Yeh, ale nie zostało to warto? Teraz możesz powiedzieć jej, co wykracza poza geek jesteś!
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| < |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam całe 5,7%! yay! Zrobiłem lepiej na drugi
Możesz odpowiedzieć "tak" do 14 z 129 pytań, co jest 89,1% geek czysta, to znaczy jesteś 89,1% czystego w geek domeny (masz 10,9% geek w ciebie). Twoja Weirdness Factor (AKA Wyjątkowość Factor) wynosi 8%, w oparciu o porównanie wyników z testu 191614 inne zgłoszenia do tego testu. My System: ubr gier komputerowych
|
|
| |||
| |||
| Możesz iść, a następnie w obliczu świata!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |