![]() |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.иннергеек.ус/геек-тест.хтмл Мислим да мораш бити монструм да устрају. Краћи један: хттп://ууу.арморы.цом/тестс/геек.хтмл
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Суеет не толико од перверзњак као што сам мислио бих се! Само 30/2%, иако само 19% Им 'Уникуе'!
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| 12,62327% - Геекисх Тенденциес која је у дугим човек Исус Христ им касно да изаберете својом девојком уп лол |
|
| |||
| |||
| Ыех, али није то исплати? Сада можете да иде реци јој што не-Геек сте!
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| < |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добила сам читав 5,7%! ыаы! Нисам боље на други
Сте одговорили "да" на 14 од 129 питања, па је ли Геек 89,1% чистог; то јест, ви сте чисти 89,1% у Геек домена (имате 10/9% перверзњак у вас). Ваш чудност Фактор (тзв. јединственост Фацтор) је 8%, на основу поређења са резултатима вашег теста 191614 друге поднеске за овај тест. Мы Сыстем: убр гаминг рачунар
|
|
| |||
| |||
| Можете изаћи и суочити се са светом тада!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Интел Бурн Тест, Тест Нови Стресс програм | сервергуы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 7. Сеп 2008 07:48 |
| УПМ тест! | КаноакаВирус | Офф Топиц Дисцуссион | 11 | 29 март 2008 18:35 |
| Уеирд Сыстем Цонфиг еррорс - Добро Геек Изазов! Кс3 | ГМБ | Вирус, Спыуаре и безбедност | 12 | 25 јануар 2008 23:57 |
| Хеыа, нови монструм овде:) | Газмондо | Увести Ыоурселф Овде | 3 | 5 децембар 2007 06:31 |
| Нови Геек! | Јаы Јоел | Увести Ыоурселф Овде | 8 | 13 новембар 2007 07:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |