![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.innergeek.us/geek-test.html Sana sebat için inek olmak için var. Kısa bir: http://www.armory.com/tests/geek.html
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Olarak ben olurdum sanıyordum bu yüzden bir inek çok tatlı değil! Sadece 30,2%, though Im sadece 19% 'Eşsiz'!
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| 12,62327% - Geekish Eğilimler uzun adam döktü kadar lol benim kız arkadaşım almaya geç Jesus Christ Sohbet |
|
| |||
| |||
| Yeh ama buna değer mi? Şimdi onu ne sigara sen turk söylemek gidebilirsin!
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| < |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bir bütün 5,7% var! yay! i diğer bir daha yaptı
Sen "evet" 14 129 soru için,% 89,1 saf inek yaparken cevap; böylelikle, 89,1 ve% turk alanında saf olmasıdır (siz)% 10.9 olarak inek var. Sizin Weirdness Faktörü (AKA benzersizlik Faktörü)% 8, bu test için 191.614 diğer iletilerin ile test sonuçlarının karşılaştırılması dayanmaktadır. Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
| |||
| |||
| Dışarı git ve ardından dünya yüzü!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |