![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.innergeek.us/geek-test.html Я думаю, ви повинні бути Geek продовжувати цю роботу. Коротка: http://www.armory.com/tests/geek.html
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Солодкі не стільки про комп'ютерах, як я думав, що буду! Тільки 30,2%, хоча Im тільки 19% "унікальний"!
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| 12,62327% - Geekish Тенденції що прийняв до тривалих людина Христос Ісус їм пізно, щоб забрати мою подругу до LOL |
|
| |||
| |||
| Yeh, але чи не варто? Тепер ви можете сказати їй, що не-Geek ви!
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| < |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я отримав цілий 5,7%! Ура! Я краще на іншу
Ви відповіли "так" на 14 129 питань, що робить вас 89,1% Geek чисто, тобто ви 89,1% чистого в комп'ютерах домену (у вас є 10,9% комп'ютерів у вас). Ваш Weirdness фактор (AKA Унікальність Factor) складає 8%, на основі порівняння ваших результатів випробувань з 191614 інші матеріали для цього тесту. Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
| |||
| |||
| Ви можете вийти і дивитися на світ тоді!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Intel Burn Test, Нова програма Stress Test | serverguy | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 7 вересня 2008 07:48 |
| WPM тесту! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 11 | 29 березня 2008 18:35 |
| Weird System Config Помилки - Добре Geek Challenge! X3 | GMB | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 12 | 25 січня 2008 23:57 |
| Хея, нові комп'ютери тут:) | Gazmondo | Тут Introduce Yourself | 3 | 5 грудня 2007 06:31 |
| Нові Грайте та вигравайте! | Jay Joel | Тут Introduce Yourself | 8 | 13 листопада 2007 07:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |