![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Newyear שמח! אתה מצפה לזה או לא? אני לא אני!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא יהיה, אני אהיה שיכור.
|
| |||
| |||
| כל טוב לשנה החדשה לך להזדווג. כן, אני מ `באמת מצפה לזה. אחרי שנה אני `יש לו, הדברים יכולים רק להשתפר lol. בברכה הווארד. |
|
| |||
| |||
| יה didn't לי כי טוב של שנה או |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא היתה שנה נהדרת גם, יש תוכניות גדולות בשביל הבא כל כך מייחל בשאר חודשי השנה זה משם ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שנה טובה לכל!
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| שנה טובה. במאי יש לך את הטוב ביותר של חג המולד השנה וכל החלומות שלך יתגשמו |
|
| |||
| |||
| זה מאוחר מדי לאחל שנה טובה ומבורכת. זה היה החודש השלישי של השנה. בכל אופן שנה טובה לכל חברי הפורום הזה. השנה הקרובה עלול להתמלא אושר ושגשוג. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למה לטרוח פרסום זה? השנה החדשה היה לפני עידן ועידנים.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Happy New Year to all! | evilfantasy | דיון Off topic | 10 | ה -15 בחודש ינואר 2009 04:38 |
| כל ליל כל הקדושים שמח! | KanoakaVirus | דיון Off topic | 10 | ב -1 בנובמבר 2008 18:32 |
| שמחה להיות כאן! | DCustomComputers | ואציג את עצמך כאן | 9 | 11th ספטמבר 2008 08:31 |
| מרוצה? לא מרוצה? ספר לנו. | אלכס | קהילה חדשות וצ 'אטים | 64 | 14th פברואר 2008 00:26 |
| שמחה להיות כאן | mtags244 | ואציג את עצמך כאן | 3 | 7 ינואר 2008 19:45 |
| שרשרת כלים | |
| |