![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Новорічні Happy! Ви розраховуємо на нього чи ні? Я не я!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не буду, я буду п'яний.
|
| |||
| |||
| Всього найкращого у новому році до вас партнера. Так, I `M дійсно з нетерпінням чекаю її. Після цього року я `мене було, речі стають тільки краще LOL. Regards Говард. |
|
| |||
| |||
| Ya I Didn't, що є хороше в рік або |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не було більше року або, отримали великі плани на наступний таких охочих кінця цього року зникнуть ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З Новим Роком всіх!
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Happy New Year. Травень у вас є найкраще Різдво в цьому році, і всі ваші мрії збудуться |
|
| |||
| |||
| Це занадто пізно, щоб побажати щасливого Нового року. Це був уже третій місяць цього року. У будь-якому випадку з Новим роком для всіх членів цього форуму. Майбутній рік може бути заповнений від щастя і процвітання. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Навіщо турбуватися проводки це? Новий рік було сто років тому.