![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е, няколко месеца преди да отиде и скъса чип ми mobo като в същото време постави CD диск обратно в слота. Всеки може да бие това?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам товари. Съвсем наскоро успях да падне на бизнес клиенти перфектно добър твърд диск, които го правят напълно безполезен. То ми струва много.
| |||
| |||
| Не знам Дейв, мога да виждам как някой би капка твърд диск, но как по света той бюст чип му MoBo постави CD диск в? Просто не мога да картина, че LOL. Това е нещо като счупване ръката си по време на вземане пиле юфка супа ................. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Веднъж включен в USB ADSL модем и засвириха с дънната платка, паметта и по някаква причина, само мога да прочетете целия ми хард диск, след ако тя беше разделена на 3 отделни прегради
| |||
| |||
| мисля, че това е производствен дефект ... но все пак, това беше просто глупаво от моя страна да не погледна в дупката: S
__________________ Ами, аз съм официално semipro един музикант ![]() 1вия концерта е на 7 юни 2009 |
|
| |||
| |||
| Какво ще кажеш за изграждането на целия ви компютър изцяло, ще се инсталира на HDD, както и констатацията, че за да се премахне Caddy, което трябва да премахне почти всичко, от делото ....... Може би не е голям, тъй като някои не успеят, но все още зъби nashingly досадни! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
и храните, свързани с неуспех, като бях на "Изи Мак" АЗ didnt поставени във вода с тестени изделия, оставих купата в микровълновата за 30 минути, вместо на 3, и си тръгнах метална лъжица в купата. Излишно е да казвам, микровълновата и купата не е наоколо ... и компютър не успеят, как за изграждането на нов персонален компютър, всичко върви добре, докато тя няма да се включа, един час по-късно и много проклинане-късно става ясно, че властта не е джъмпърен бутон върху правилно. прелестен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм се срамувам да призная, но в момента на спускане & лоша концентрация, аз си уредила на HDD временно, за да свалям някои данни и нека верига съвет на шофиране докосвайте случай.
| |||
| |||
| Аз бях с помощта на преносим Xubuntu от Pendrivelinux. Тя беше не работи толкова добре, така реших да отида за Kubuntu вместо. След свалянето / копиране и т.н. Аз booted с флаш памет и Xubuntu заредена! Сложих на Xubuntu ISO обратно в инсталира вместо на новото Kubuntu. ![]() Убедете се, че можете да копирате файлове, нали .... |
|
| |||
| |||
| Аз разкомплектоват бившата ми на лаптопа за почистване тя дължи на над отопление проблем, да го върна заедно и имали 1 винт останали, така че аз го взех с изключение, когато е установено, тя беше там, че се събраха с 1 винт ляво отново ... Аз се отказах и няколко дни по-късно тя се оплака, че я CD устройството ще падне, ако тя си лаптоп наклонена на една страна, аз току-що каза, че е нормално |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Epic не успеят | cheesepuff | Изключено Тема Дискусия | 29 | 28 Юни 2009 04:43 |
| Арго ритъм Apple сарказъм | mrdaveyk | Изключено Тема Дискусия | 10 | 13 Jan 2009 12:32 |
| Има ли твърдия диск, които не успеят навик след няколко месеца???? | cheesepuff | Дискове & сменяемите носители | 19 | 11 Сеп 2008 10:14 |
| Диск Обувка не успеят ...? | ikitikitembo | Windows операционни системи | 1 | 29 Дек 2007 19:08 |
| Онлайн казина, е възможно да ги победим? | skinnyman9000 | Изключено Тема Дискусия | 1 | 10-ти септември 2007 02:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |