![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, před pár měsíci jsem se a uchopil čipu z mého mobo přičemž se CD disk zpět do slotu. Kdokoli schopen porazit, že?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám zatížení. Nedávno se mi podařilo ztratit firemní zákazníky dokonale dobrý pevný disk renderování je zcela zbytečné. To mě hodně.
| |||
| |||
| Nevím Dave, vidím, jak se mohl člověk kapku pevný disk, ale jak se ve světě se mu poprsí čipu z jeho uvedení MoBo CD do mechaniky? Já jen, že nemůžete obrázek lol. To je něco jako porušují vaše ruce, ale zároveň kuřecí nudlové polévky ................. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jednou jsem se zapojit do USB ADSL modem a zatroubil na základní desce, paměť a je z nějakého důvodu jsem mohl pouze přečíst celý můj pevný disk po pokud bylo rozděleno do 3 samostatných oddílů
| |||
| |||
| myslím, že to byla výrobní vada ... ale přesto, že byl jen hloupý mě to nebude vypadat v otvoru: S
__________________ No, já jsem oficiálně jeden hudebník semipro ![]() 1. koncert je 7. červen 2009 |
|
| |||
| |||
| jak o budování celého vašeho PC úplně, budete instalovat na hdd, a zjištění, že k odstranění Caddy, budete muset odstranit téměř vše od případu ....... Možná ne velký selhat jako někteří, ale stále zuby nashingly otravné! |
|
| |||
| |||
| Citace:
souvisejících s potravinami a nejsou, jak jsem byl tvorbu 'Easy Mac' i didnt dát do vody s těstovinami, i dal misky v mikrovlnné troubě 30 minut, místo 3 a vlevo i kovovou lžičku do mísy. Netřeba dodávat, mikrovlnné a mísy již kolem ... a počítačem selhat, jak je to s budováním nových PC, všechno půjde dobře, dokud to nebude zase o jednu hodinu později a hodně hromování později se ukáže, že vypínače jumper nebyl o správně. půvabný. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stydím se to přiznat, ale v okamžiku řítí & špatná koncentrace, I hákovitý zřízení HDD dočasně, aby se strhnout některé údaje a nechat obvodu na disku dotek případu.
| |||
| |||
| Byl jsem pomocí přenosného z Xubuntu Pendrivelinux. Bylo to nefunguje tak dobře, tak jsem se rozhodl jít na Kubuntu místo. Po stažení / kopírování atd. jsem nastartoval s flash diskem a Xubuntu nabita! I dal Xubuntu ISO zpět na místo instalovat nové Kubuntu. ![]() Buďte si jist, že právo kopírovat soubory .... |
|
| |||
| |||
| I stripovaná můj ex je notebook se čistí ji kvůli nadměrnému zahřívání problém, dejte je dohromady a musel 1 šroub zbyly, tak jsem vzal to od sebe, našel-li se pak, znovu smontovala s 1 šroubem doleva znovu ... Dala jsem se a několik dní později si stěžoval, že její CD by se v případě, že se naklání ji k jedné straně notebooku, jsem řekl, že je normální |