![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά, πριν από δύο μήνες και πήγα μια μάρκα snapped off μου mobo ενώ θέτοντας ένα CD οδηγώ πίσω στην υποδοχή. Οποιοσδήποτε μπορεί να νικήσει αυτό;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω φορτία. Πρόσφατα κατάφερα να αποβάλετε έναν από τους πελάτες των επιχειρήσεων πολύ καλό σκληρό δίσκο που να τα καθιστά εντελώς άχρηστα. Θα μου κόστιζε πολύ.
| |||
| |||
| I dunno Dave, μπορώ να δω πώς θα μπορούσε κανείς να αποβάλετε έναν σκληρό δίσκο, αλλά το πώς στον κόσμο έκανε ο προτομή μια μάρκα εκτός του MoBo θέτοντας ένα CD στο δίσκο; Δεν μπορώ να εικόνα που lol. Για αυτό το είδος όπως το σπάσιμο του χεριού σας και παράλληλα θα κοτόπουλο σούπα μανέστρα ................. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα συνδεθεί μια φορά σε ένα usb ADSL modem και ανατίναξε τη μητρική πλακέτα, τη μνήμη και για κάποιο λόγο θα μπορούσα να διαβάσω μόνο το σύνολο του σκληρού δίσκου μου μετά, αν έχει χωριστεί σε 3 ξεχωριστές κατατμήσεις
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Λοιπόν, είμαι επίσημα ένας μουσικός semipro ![]() 1η αμάξιο είναι η 7η Ιουνίου 2009 |
|
| |||
| |||
| σχετικά με το πώς ολόκληρο το PC σας κτίριο πλήρως, πρόκειται για την εγκατάσταση του hdd, και η διαπίστωση ότι, για να καταργήσετε το κουτί, πρέπει να καταργήσετε σχεδόν τα πάντα από την περίπτωση ....... Ίσως δεν είναι μεγάλη αποτυχία, όπως ορισμένοι, αλλά τα δόντια ακόμα nashingly ενοχλητικό!! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
και των τροφίμων που συνδέονται με ελλείψεις, όπως μου ήταν "Easy Mac" I didn't θέσει στο νερό με τα ζυμαρικά, το έθεσα το μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 λεπτά, αντί 3 και έφυγα με μεταλλικό κουτάλι στην κούπα. Περιττό να πω ότι η μικροκυμάτων και το κύπελλο δεν είναι πλέον κοντά ... και έναν υπολογιστή αποτυγχάνουν, πως για την δημιουργία ενός νέου υπολογιστή, όλα θα πάνε καλά έως ότου δεν θα ανάψει, μία ώρα αργότερα και πολλά βρίζουν αργότερα καθίσταται προφανές ότι το κουμπί δεν ήταν jumper για σωστά. όμορφος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι ντρεπόμαστε να το παραδεχτώ, αλλά σε μια στιγμή βιαστική και κακή συγκέντρωση, I κάπνισμα ένα HDD προσωρινά, για να σύρει στα ανοικτά κάποια στοιχεία και ας το κύκλωμα του σκάφους του δίσκου αγγίζετε την υπόθεση.
Λίγες στιγμές αργότερα μαρίδα ότι famiiar καύση ηλεκτρική οσμή και κατάφερε να τηγανίζουμε το δίσκο. Ο αέρας ήταν μπλε με περισσότερους τρόπους από ένα, μπορώ να πω ya Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Μου χρησιμοποιώντας ένα φορητό Xubuntu από Pendrivelinux. Δεν ήταν τόσο καλά που εργάζονται γι 'αυτό αποφάσισαν να πάνε για kubuntu αντί. Μετά τη λήψη / αντιγραφή κτλ Ι εκκίνηση με το flash drive και Xubuntu φορτώνονται!! Έβαλα το Xubuntu ISO πίσω στην εγκατάσταση αντί του νέου kubuntu. ![]() Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντιγράψετε τα αρχεία δικαίωμα .... |
|
| |||
| |||
| I απομισχωμένου μου εκ του laptop για να καθαρίσετε αυτό οφείλεται σε ένα πρόβλημα κατά τη θέρμανση, την επανατοποθετήσετε μαζί και είχε 1 βίδα πάνω αριστερά, γι 'αυτό πήρε εκτός, όπου διαπιστώθηκε ότι πήγε, θα συναρμολογηθεί εκ νέου με 1 βίδα αριστερά ξανά ... Έδωσα μέχρι και λίγες μέρες αργότερα παραπονέθηκε ότι η μονάδα CD θα πέσουν έξω, αν το laptop που γέρνει προς τη μία πλευρά, που μόλις είπα ότι ήταν κανονική |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Epic Fail | cheesepuff | Off Topic Συζήτηση | 29 | 28 Ιουν 2009 04:43 |
| Επίκλισης beat Apple σαρκασμό | mrdaveyk | Off Topic Συζήτηση | 10 | 13 Ιαν 2009 12:32 |
| Υπάρχει κάποιο σκληρό δίσκο ότι WONT αποτύχει σε λίγους μήνες;;;; | cheesepuff | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 19 | 11 Σεπ 2008 10:14 |
| Boot Disk Fail ...; | ikitikitembo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 29 Δεκ. 2007 19:08 |
| Online καζίνο, μπορεί να τους νικήσει; | skinnyman9000 | Off Topic Συζήτηση | 1 | 10η Σεπ 2007 02:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |