![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro, nekoliko mjeseci prije JA je otišao i snapped čip off moj mobo dok stavljanja CD pogon nazad u utor. Svatko u mogućnosti da se tuku?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam opterećenja. Nedavno sam uspio ispustiti poslovne korisnike savršeno dobar hard disk renderiranje je potpuno beskorisno. It cost me a lot.
| |||
| |||
| I dunno Dave, Ja mogu vidjeti kako se može ispustiti na tvrdom disku, ali kako u svijetu je on poprsje čip svoje MoBo stavljanja CD-a u pogon? Ne mogu da sliku lol. To je vrsta kao što je razbijanje ruci dok making pileća juha tjestenina ................. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I odjednom priključen na USB ADSL modem i duhati matične ploče, memorije i iz nekog razloga ja mogao samo pročitati cijeli moj hard disk, ako je poslije podijeljena u 3 zasebna particija
| |||
| |||
| mislim da je to bila proizvodnja kvara ... ali ipak, to je samo glupo od mene da ne izgledaju u rupu: S
__________________ Pa, ja sam službeno jedan glazbenik semipro ![]() 1. kočija je 7. lipnja 2009 |
|
| |||
| |||
| kako o izgradnji cijeli pc potpunosti, idući za instalaciju HDD, i nalaz da je za uklanjanje kutija za čaj, morate ukloniti gotovo sve, od slučaja ....... Možda nije velik propust kao neki, ali svoj pa ipak nashingly zubi dosadne! |
|
| |||
| |||
| Quote:
vezane uz hranu i uspjeti, jer sam bio stvaranje 'Easy Mac' JA nije stavljen u vodu sa tjesteninom, i stavite zdjelu u mikrovalnu na 30 minuta, umjesto 3, a ja lijevo metalnom žlicom u zdjelu. nepotrebno reći, u mikrovalnu i zdjela ne oko ... i računalo propust, kako o izgradnji novog računala, sve ide dobro dok se ne uključi, jedan sat kasnije i puno psovku kasnije postaje jasno da je snaga dugme skakač nije na odgovarajući način. krasan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam se stidio priznati ga, ali u trenutku rushing & siromašnih koncentracije, ja upecan gore HDD privremeno, do skinuti neke podatke i neka pločica sklopa u pogon dotičite slučaj.
| |||
| |||
| Ive 'bio koristeći prijenosna Xubuntu iz Pendrivelinux. Bilo je tako dobro ne radi, pa sam odlučio ići na Kubuntu umjesto. Nakon preuzimajući datoteku / etc kopiranje booted sam sa bljesak voziti i Xubuntu učitan! Ja stavim Xubuntu ISO nazad u instalirati umjesto nove Kubuntu. ![]() Budite sigurni da kopiranje datoteka desno .... |
|
| |||
| |||
| I moj bivši je Uzeli laptop to čist zbog jednog nad grijanje problem, stavio ga natrag zajedno i imali 1 vijak preostao, pa sam ga uzeo apart, pronađeno je otišao tamo gdje je, ponovo se okupila sa 1 vijak preostao opet ... JA je dao gore i nekoliko dana kasnije žalila da joj CD bi ispasti ako ona joj laptop nagnut na jednu stranu, ja pravedan je rekao da je normalan |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Epic fail | cheesepuff | Off Topic Discussion | 29 | 28. lipnja 2009 04:43 |
| Cant istukoše Apple Sarkazam | mrdaveyk | Off Topic Discussion | 10 | 13 siječanj 2009 12:32 |
| Ima li bilo koji tvrdi disk koji ima običaj uspjeti u nekoliko mjeseci?? | cheesepuff | Drives & Izmjenjivi mediji | 19 | 11. Ruj 2008 10:14 |
| Disk boot fail ...? | ikitikitembo | Windows Operating Systems | 1 | 29. prosinac 2007 19:08 |
| Online casina, moguće ih tuku? | skinnyman9000 | Off Topic Discussion | 1 | 10. Ruj 2007 02:41 |
| Thread Tools | |
| |