![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerai mėnesių atgal aš pora nuėjo ir išpirko atskelti Mano MOBO nors išleisti kompaktinį diską atgal į lizdą. Kiekvienas gali įveikti, kad?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu krovinius. Neseniai man pavyko mesti verslo klientams tobulai gera kietąjį diską padaryti jį visiškai nenaudingas. Jis man kainavo daug.
| |||
| |||
| I dunno Dave, matau, kaip vienas lašas gali būti sunku vairuoti, bet, kaip pasaulyje jis padarė biusto atskelti jo MOBO išleisti kompaktinį diską? I just can't nuotrauką, lol. Tai tipo kaip Breaking jūsų ranka, o padaryti vištienos makaronų sriuba ................. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau dar kartą prijungtas USB ADSL modemu ir liepė plokštę, atmintį ir dėl kokių nors priežasčių galėjau tik skaityti iš mano kietojo disko apskritai po jei jis buvo padalintas į 3 atskiras pertvaros
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Na, aš oficialiai semipro muzikantas ![]() 1. koncertą yra 2009 m. birželio 7 d. |
|
| |||
| |||
| Kaip apie pastato visą savo PC visiškai, ketiname įdiegti HDD, ir išvada, kad siekiant pašalinti Caddy, turite pašalinti beveik viską iš bylos ....... Patikrinkite ar nėra didelis, nes kai nepavyksta, bet jos vis dar dantys nashingly erzina! |
|
| |||
| |||
| Citata:
bei su maistu susijusių neveikia, kaip man buvo padaryti "Easy" Mac "i didnt įdėti vandeniu su pasta, įdėti į dubenį ir 30 minučių mikrobangų krosnelėje, o ne 3 ir man paliko metalo šaukštą į dubenėlį. Nereikia nė sakyti, mikrobangų krosnelė ir dubuo šalia nebėra ... ir PC neveikia, kaip apie pastato naują kompiuterį, viskas gerai, kol jis nebus įjungti, viena valanda vėliau ir iš prakeikimas daug vėliau paaiškėja, kad maitinimo mygtuką megztinis buvo ne teisingai. žavingas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man gėda prisipažinti, bet ir Gaminamų ir prastos koncentracijos metu aš užsikabinęs HDD laikinai, iki nutempti kai kuriuos duomenis ir tegul grandinė Board of vairuoti Touch atveju.
Po kelių sekundžių vėliau aš stintos, kad famiiar elektros degimo kvapas ir sugebėjo mailius vairuoti. Oras buvo mėlynos daugiau būdų, kaip viena, galiu pasakyti, ya Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Aš naudoju portable Xubuntu nuo Pendrivelinux. Jis neveikia taip gerai, todėl aš nusprendė eiti į Kubuntu vietoj. Po atsisiuntimo / kopijavimas ir tt Aš įkrautas su flash drive ir Xubuntu įkeltas! Įdėti Xubuntu ISO vėl įdiegti, o ne nauja Kubuntu. ![]() Būkite tikri, kad kopija teisę failus .... |
|
| |||
| |||
| Aš atimti mano ex nešiojamojo kompiuterio jį valyti, nes per šildymo problemos, padėkite jį atgal kartu ir turėjo 1 varžtu liko, taigi aš jį paėmė, išskyrus, jeigu nustatyta, kad išėjo, vėl susirinko tai su 1 varžtu liko dar ... I gave up ir po kelių dienų ji pasiskundė, kad jos CD galėtų iškristi, jei ji pakreipus savo nešiojamąjį kompiuterį į vieną pusę, aš ką tik sakė, kad buvo normalus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Epic Fail | cheesepuff | Off Topic Discussion | 29 | Birželis 28, 2009 04:43 |
| Cant beat Apple sarkazmas | mrdaveyk | Off Topic Discussion | 10 | 13 sausis 2009 12:32 |
| Ar yra kietajame diske, kad wont nesugeba per kelis mėnesius?? | cheesepuff | Drives & Removable Media | 19 | 11 rugsėjis 2008 10:14 |
| Disko boot Fail ...? | ikitikitembo | Windows "operacinės sistemos | 1 | 29 gruodis 2007 19:08 |
| Online kazino, galima juos įveikti? | skinnyman9000 | Off Topic Discussion | 1 | 10 rugsėjis 2007 02:41 |
| Temos įrankiai | |
| |