![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labi mēnešus atpakaļ es pāris aizgāja un snapped čipu pie mana MOBO vienlaicīgi veidojot CD disku atpakaļ slotā. Kāds var pārspēt šo jautājumu?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir kravas. Nesen man izdevās nomest biznesa klientiem labus cietā diska, padarot to pilnīgi bezjēdzīgi. Tas maksā man daudz.
| |||
| |||
| I dunno Dave, es redzu, kā viena varētu piliens cieto disku, bet kā ar WORLD viņš krūtis mikroshēmu pie viņa MOBO liekot CD disku? Es nevaru attēlu, kas lol. Tas ir veids kā pārvarēt roku vienlaikus vistas makaronu zupa ................. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es vienreiz pieslēgts ar USB ADSL modemu un pūta mātesplatē, atmiņas un kāda iemesla dēļ es varēju tikai lasīt visu manu cieto disku pēc tam, ja tā ir sadalīta 3 atsevišķām starpsienām
| |||
| |||
| domāju, ka tā bija ražošanas defekts ... bet tomēr, tas bija tikai stulba mani ne skatās caurums: S
__________________ Nu, es esmu oficiāli semipro mūziķis ![]() 1. kabriolets ir 7th of June 2009 |
|
| |||
| |||
| Kā par ēkas visu jūsu pc pilnībā gatavojas uzstādīt HDD, un konstatējot, ka, lai novērstu Caddy, jums noņemt gandrīz viss no lieta ....... Varbūt nav liels neizdodas, jo dažas, bet tās vēl zobus nashingly kaitinošas! |
|
| |||
| |||
| Quote:
un ar pārtiku saistītu neizdodas, kā es biju veidošanā "Easy Mac" i didn't laiž ūdeni, ar pasta, man bļoda ar mikroviļņu krāsnī uz 30 minūtēm, nevis 3 un es pa kreisi metāla karoti bļodiņā. Lieki teikt, mikroviļņu un bļodas vairs ap ... un PC neizdodas, kā par būvniecības jaunu datoru, viss iet labi, kamēr tas nepārvēršas par vienu stundu vēlāk un daudz cursing vēlāk izrādās, ka barošanas pogu jumper nav bijusi pareizi. pievilcīgs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man kauns to atzīt, bet brīdī steidzas & Poor koncentrācija, es līks up HDD uz laiku, lai vilktu pie dažiem datiem un ļaut plati, no diska pieskāriena gadījumā.
| |||
| |||
| Esmu izmanto pārnēsājamas Xubuntu no Pendrivelinux. Tas bija nedarbojas tik labi, lai es izlēmu iet uz Kubuntu vietā. Pēc lejupielādes / kopēšanas uc Es booted ar flash drive un Xubuntu ielādes! Man Xubuntu ISO atpakaļ instalēt vietā jaunu Kubuntu. ![]() Pārliecinieties, jums kopiju tiesības failus .... |
|
| |||
| |||
| Es attīrīta mana ex's laptop to tīrīt, jo vairāk apkures problēmas, ielieciet to atpakaļ kopā un bija 1 skrūve paliek pāri, tāpēc es to uztvēru atsevišķi, konstatēja, kur tas gāja, re montē to ar 1 skrūvi pa kreisi atkal ... i pametusi, un dažas dienas vēlāk viņa sūdzējās, ka viņas CD varētu izkrist, ja viņa noliec savu portatīvo datoru uz vienu pusi, es tikko teica, tas ir normāli |
![]() |
|
| Bookmarks |