![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobrze, kilka miesięcy temu i wyszedł i snapped chip off my Mobo natomiast umieszczenie napędu CD z powrotem do gniazda. Każdy, kto stanie do walki, że?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam ciężarów. Ostatnio udało mi się wrzucić klientom perfekcyjnie dobre twardy je całkowicie bezużyteczne. It cost me a lot.
| |||
| |||
| I dunno Dave, mogę zobaczyć, jak można wrzucić dysk twardy, ale jak w świecie on popiersie chip off Mobo jego umieszczenie w napędu CD? I just can't obraz lol. To trochę jak złamanie dłoni jednoczesnym Chicken Noodle Soup ................. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I raz podłączone USB ADSL modem i Blew płyty głównej, pamięci oraz z jakiegoś powodu i można było jedynie przeczytać cały mój dysk twardy, jeśli po to został podzielony na 3 oddzielne partycje
| |||
| |||
| Uważam, że był wady fabrycznej ... , ale wciąż, że tylko głupi mnie nie patrzeć w otworze: S
__________________ Cóż, ja jestem oficjalnie jeden semipro muzyka ![]() 1-sze koncert jest 7 czerwca 2009 |
|
| |||
| |||
| jak o budowaniu całego pc pełni, będzie zainstalować hdd, i uznając, że aby usunąć Caddy, musisz usunąć prawie wszystko od przypadku ....... Być może nie jeden wielki nie jak niektórzy, ale jej jeszcze zębów nashingly irytujące! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
i żywności związane nie, jak było uczynienie "Easy Mac" i didnt umieścić w wodzie z makaronu, i umieścić miskę w mikrofalowa za 30 minut, zamiast 3 i lewo i metalową łyżką w miskę. Nie trzeba dodawać, że w mikrofalowych i miski już wokół ... a komputerem nie, jak o budowaniu nowego komputera, wszystko pójdzie dobrze, dopóki nie będzie z kolei na jeden godzin później i wiele Cursing później okazuje się, że przycisk zasilania skoczek nie był na prawidłowo. uroczy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm wstydzę się przyznać, ale w chwili gwałtowny & Poor koncentracji I hooked się HDD czasowo, aby zdjąć niektóre dane i niech obwodu pokładzie dysku dotknąć sprawy.
| |||
| |||
| Używam przenośny z Xubuntu Pendrivelinux. To było nie działa tak dobrze, więc postanowił pójść na Kubuntu zamiast. Po pobraniu / kopiowanie etc I uruchamiany z dysku flash i Xubuntu załadowany! Umieścić z powrotem w Xubuntu ISO instalacji zamiast nowego Kubuntu. ![]() Należy pamiętać o skopiowaniu plików prawo .... |
|
| |||
| |||
| I odpędzana mój ex's laptopa do czyszczenia ze względu na nadmierne ogrzewanie problemu, umieść go z powrotem razem i mieli 1 śrubę pozostały, więc wziął go od siebie, gdzie znaleźć się ponownie zmontowane to z 1 śrubą lewo na nowo ... I oddał, a kilka dni później narzekali, że jej napędu CD, jeśli spadnie ona unoszeniem jej laptopa, z jednej strony, i po prostu powiedział, że normalne |
![]() |
|
| Zakładki |