![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, pred pár mesiacmi som sa a uchopil čipu z môjho Mobo pričom sa CD disk späť do slotu. Ktokoľvek schopný poraziť, že?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám zaťaženie. Nedávno sa mi podarilo stratiť firemných zákazníkov dokonale dobrý pevný disk renderovanie je úplne zbytočné. To mě hodně.
| |||
| |||
| Neviem Dave, vidím, ako sa mohol človek kvapku pevný disk, ale ako sa vo svete sa mu poprsie čipu z jeho uvedenie MOBO CD do mechaniky? Já jen, že nemôžete obrázok lol. To je niečo ako porušujú vaše ruky, ale zároveň kuracie rezancové polievky ................. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Raz som sa zapojiť do USB ADSL modem a zatroubil na základnej doske, pamäť a je z nejakého dôvodu som mohol len prečítať celý môj pevný disk po ak bolo rozdelené do 3 samostatných oddielov
| |||
| |||
| myslím, že to bola výrobná chyba ... ale napriek tomu, že bol len hlúpy mě to nebude vyzerať v otvoru: S
__________________ No, já jsem oficiálne jeden hudobník semipro ![]() 1. koncert je 7. jún 2009 |
|
| |||
| |||
| ako o budovaní celého vášho PC úplne, budete inštalovať na hdd a zistenie, že na odstránenie Caddy, budete musieť odstrániť takmer všetko od prípadu ....... Možná ne veľký zlyhať ako niektorí, ale stále zuby nashingly otravné! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
súvisiacich s potravinami a nie sú, ako som bol tvorbu 'Easy Mac' i didnt dať do vody s cestovinami, i dal misky v mikrovlnnej rúre 30 minút, miesto 3 a vľavo i kovovú lyžičku do misy. Netreba hovoriť, mikrovlnnej a misy už okolo ... a počítačom zlyhať, ako je to s budovaním nových PC, všetko pôjde dobre, kým to nebude zase o jednu hodinu neskôr a hodně hromování neskôr sa ukáže, že vypínače jumper nebol o správne. pôvabný. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hanbím sa to priznať, ale v okamihu řítí & slabá koncentrácia, I hákovitý zriadení HDD dočasne, aby sa strhnúť niektoré údaje a nechať obvodu na disku dotyk prípadu.
| |||
| |||
| Bol som pomocou prenosného z Xubuntu Pendrivelinux. Bolo to nefunguje tak dobre, tak som sa rozhodol ísť na Kubuntu miesto. Po stiahnutí / kopírovanie atď som štartoval s flash diskom a Xubuntu nabita! I dal Xubuntu ISO späť na miesto inštalovať nové Kubuntu. ![]() Buďte si istý, že právo kopírovať súbory .... |
|
| |||
| |||
| I oddestilovaná môj ex je notebook sa čistí ju kvôli nadmernému ohrevu problém, dajte sa dohromady a musel 1 skrutku zbyly, tak jsem vzal to od seba, našiel-li se pak, znovu smontoval s 1 skrutkou doľava znova ... Dala som sa a niekoľko dní neskôr sa sťažoval, že jej CD by sa v prípade, že sa nakláňa ju na jednej strane notebooku, som povedal, že je normálne |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Epic poruche | cheesepuff | Vypnúť Téma diskusie | 29 | 28. júna 2009 04:43 |
| Cant poraziť Apple sarkazmus | mrdaveyk | Vypnúť Téma diskusie | 10 | 13. január 2009 12:32 |
| Existuje nejaký pevný disk, ktorý neplní zvyknutý za niekoľko mesiacov?? | cheesepuff | Drives & Removable Media | 19 | 11. September 2008 10:14 |
| Disk Zavádzacia poruche ...? | ikitikitembo | Operačné systémy Windows | 1 | 29. decembra 2007 19:08 |
| Online kasína, možné je poraziť? | skinnyman9000 | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 10. September 2007 02:41 |
| Thread Tools | |
| |