![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро, неколико месеци пре ЈА је отишао и снаппед чип офф мој мобо док стављања ЦД погон назад у слот. Свако у могућности да се туку?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам оптерећења. Недавно сам успио испустити пословне кориснике савршено добар хард диск приказивање је потпуно бескорисно. Ит цост ме а лот.
| |||
| |||
| И дунно Даве, Ја могу да видим како се може испустити на врстом диску, али како у свету је он попрсје чип своје МоБо стављања ЦД-а у погон? Не могу да слику лол. То је врста као што је разбијање руци док макинг пилеће супа тјестенина ................. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И одједном прикључен на УСБ АДСЛ модем и духати матичне плоче, меморије и из неког разлога ја могао само прочитати цео мој хард диск, ако је после подељена у 3 засебна партиција
| |||
| |||
| мислим да је то била производња квара ... али ипак, то је само глупо од мене да не изгледају у рупу: С
__________________ Па, ја сам службено један музичар семипро ![]() 1. кочија је 7. јуни 2009 |
|
| |||
| |||
| како о изградњи цео пц потпуности, идући за инсталацију ХДД, и налаз да је за уклањање кутија за чај, морате да уклоните готово све, од случаја ....... Можда није велик пропуст као појединац, али свој па ипак насхинглы зуби досадне! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
везане уз храну и успети, јер сам био стварање 'Еасы Мац' ЈА није стављен у воду са тјестенине, и ставите здјелу у микроталасна на 30 минута, уместо 3, а ја лево металном кашика у здјелу. непотребно рећи, у микроталасна и здјела не око ... и рачунар пропуст, како о изградњи новог рачунара, све иде добро док се не укључи, један сат касније и пуно псовке касније постаје јасно да је снага дугме скакача није на одговарајући начин. красан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам се стидио признати га, али у тренутку русхинг & сиромашних концентрације, ја упецан горе ХДД привремено, до скинути неке податке и нека плочица склопа у погон дотиче случај.
| |||
| |||
| Иве 'био помоћу Преносна Ксубунту из Пендривелинукс. Било је тако добро не ради, па сам одлучио да иде на Кубунту уместо. Након скидање датотеку / етц копирање боотед сам са бљесак возити и Ксубунту учитан! Ја ставим Ксубунту ИСО назад у инсталирате уместо нове Кубунту. ![]() Будите сигурни да копирање датотека десно .... |
|
| |||
| |||
| И мој бивши је Узели лаптоп то чист због једног над грејање проблем, ставио га назад заједно и имали 1 вијак преостао, па сам га узео апарт, пронађено је отишао тамо где је, поново се окупила са 1 вијак преостао опет ... ЈА је дао горе и неколико дана касније жалила да јој ЦД би испасти ако она јој лаптоп нагнуте на једну страну, ја праведан је рекао да је нормалан |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Епиц фаил | цхеесепуфф | Офф Топиц Дисцуссион | 29 | 28. јуна 2009 04:43 |
| Цант истукоше Аппле сарказам | мрдавеык | Офф Топиц Дисцуссион | 10 | 13 јануар 2009 12:32 |
| Има ли било који тврди диск који има обичај успети у неколико месеци?? | цхеесепуфф | Дривес & Измјењиви медији | 19 | 11. сеп 2008 10:14 |
| Диск боот фаил ...? | икитикитембо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 29 децембар 2007 19:08 |
| Онлине казина, могуће их туку? | скинныман9000 | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 10. сеп 2007 02:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |