по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Помощ overdrawn!

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 юни 2008, 18:16
Член Група

Default Помощ overdrawn!

Това е за всички хора, Великобритания наистина, аз отидох на паричните точка днес да намеря моя профил overdrawn, Im overdrawn от £ 11,00, аз за щастие пуснати повече пари в него онлайн просто прехвърлят пари от над спестявания.
Im с HSBC и Айв имам Maestro дебитна карта, ще се случи, ще те Отговаря ми глупави louds на интереси или какво !!!!!
Old 27 юни 2008, 18:36
Член Група

Default Помощ overdrawn!

това се случи на 25 юни и оттогава те havnt начислява мен, така съм ОК
Old 27 юни 2008, 23:52
Администратор Група

Default Помощ overdrawn!

Таксите се добавя в края на месеца, така че няма да се знае до тогава, ако не се обадите на вашия банката, която ще направи смисъл.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 юни 2008, 02:03
Член Група

Default Помощ overdrawn!

Ако вашият wiv hsbc интернет банкиране, когато влезете в системата, в началото на Вашата страница сметки ще бъдат червено знаме казва "такси да бъдат applyed към тази сметка", ако ли натиснете банера и itll кажа колко плюс, когато те ще взема.

HSBC нормално такса £ 25 за всяка позиция се OD
Тогава £ 9 за споразумение, ако то е директен дебит, който ще ви OD.
Old 28 юни 2008, 03:28
Член Група

Default Помощ overdrawn!

ghbnic I DONT получи банер на моя онлайн профил, така че трябва да бъде ясна,
Но когато ти казват, че ви таксува £ 25 на точка, не значи че ви таксува £ 25 на всеки килограм над своя или какво?
и 9 £ те само веднъж ли?
Old 28 юни 2008, 03:32
Администратор Група

Default Помощ overdrawn!

Всички банки издават такси в края на месеца, те няма да се появи, докато те са били преработени в края на месеца.

Просто пръстен вашата банка, решен проблемът.
Old 28 юни 2008, 08:53
Номер на групата

Default Помощ overdrawn!

Това е предмет на съдебен преглед наскоро, т.е. неоправдано високи такси. Много банки такса за всяка сделка, по сметка, която е overdrawn в едномесечен срок. Може да се премине от 1p и накрая платци стотици в такси.

Ring вашата банка и попитайте тях. Има понякога гратисен период от един ден или два, но това зависи от банката. LloydsTSB е отстранил им гратисен период наскоро. Аз не знам за HSBC.

Old 29 юни 2008, 02:06
Новите държави Група

Default Помощ overdrawn!

Мисля, че ще бъде заредена. Въпреки това, като по-горе длъжности са налице правни предизвикателства случва в гърба земята. Вярвам, че първото заключение е отишло в полза на нас на широката общественост, но банките са издали обжалване. Причината, че те са прави е, че то ще струва милиарди в тях връщане на всеки човек, който е имал такса срещу тях през последните 6 години. Текущата ми обща сума за една банка е просто чукат близо до £ 600. Вие няма да може да претендира за лихва обратно, че сте били такса, но реалната £ 25-30 ще ви таксува.

Gav
Reply

Register

Маркери
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc