![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това е за всички хора, Великобритания наистина, аз отидох на паричните точка днес да намеря моя профил overdrawn, Im overdrawn от £ 11,00, аз за щастие пуснати повече пари в него онлайн просто прехвърлят пари от над спестявания. Im с HSBC и Айв имам Maestro дебитна карта, ще се случи, ще те Отговаря ми глупави louds на интереси или какво !!!!! |
|
| |||
| |||
| това се случи на 25 юни и оттогава те havnt начислява мен, така съм ОК |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Таксите се добавя в края на месеца, така че няма да се знае до тогава, ако не се обадите на вашия банката, която ще направи смисъл.
| |||
| |||
| Ако вашият wiv hsbc интернет банкиране, когато влезете в системата, в началото на Вашата страница сметки ще бъдат червено знаме казва "такси да бъдат applyed към тази сметка", ако ли натиснете банера и itll кажа колко плюс, когато те ще взема. HSBC нормално такса £ 25 за всяка позиция се OD Тогава £ 9 за споразумение, ако то е директен дебит, който ще ви OD. |
|
| |||
| |||
| ghbnic I DONT получи банер на моя онлайн профил, така че трябва да бъде ясна, Но когато ти казват, че ви таксува £ 25 на точка, не значи че ви таксува £ 25 на всеки килограм над своя или какво? и 9 £ те само веднъж ли? |
|
| |||
| |||
| Всички банки издават такси в края на месеца, те няма да се появи, докато те са били преработени в края на месеца. Просто пръстен вашата банка, решен проблемът. |
|
| |||
| |||
| Това е предмет на съдебен преглед наскоро, т.е. неоправдано високи такси. Много банки такса за всяка сделка, по сметка, която е overdrawn в едномесечен срок. Може да се премине от 1p и накрая платци стотици в такси. Ring вашата банка и попитайте тях. Има понякога гратисен период от един ден или два, но това зависи от банката. LloydsTSB е отстранил им гратисен период наскоро. Аз не знам за HSBC.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Мисля, че ще бъде заредена. Въпреки това, като по-горе длъжности са налице правни предизвикателства случва в гърба земята. Вярвам, че първото заключение е отишло в полза на нас на широката общественост, но банките са издали обжалване. Причината, че те са прави е, че то ще струва милиарди в тях връщане на всеки човек, който е имал такса срещу тях през последните 6 години. Текущата ми обща сума за една банка е просто чукат близо до £ 600. Вие няма да може да претендира за лихва обратно, че сте били такса, но реалната £ 25-30 ще ви таксува. Gav |