![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To je pro všechny britské lidi opravdu, šel jsem na místo hotovosti dnes najít můj účet přečerpán, im přečerpán do 11,00 liber, naštěstí i více peněz do online jen převedené peníze z úspor. Chat s HSBC a IVE dostal debetní karta Maestro, dojde se budou účtovat mi hloupé louds úroků nebo co !!!!! |
|
| |||
| |||
| se to stalo na 25. června a od té doby jsou účtovány havnt mi tak jsem ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poplatky dostat přidáno na konec měsíce, takže nebudete vědět, do té doby, pokud budete volat svou banku, která by smysl.
| |||
| |||
| pokud vaše wiv HSBC internetové bankovnictví, když se přihlásíte, na vrcholu své účty stránka bude červený banner rčení 'poplatky za applyed tohoto účtu', pokud máte jakékoliv kliknout na banner a itll říct, kolik a kdy bude to. HSBC obvykle poplatek 25 liber za to, že OD za položku Poté 9 liber za uspořádání v případě, že je to přímé inkaso, které vás OD. |
|
| |||
| |||
| ghbnic i dont mít banner na mém účtu, takže i zde musí být jasné, ale když říkáte, že jste poplatek 25 liber za kus, to myslíte, že jste poplatek 25 liber každou libru vaší nad, nebo co? a 9 liber, které vám účtovat pouze jednou jo? |
|
| |||
| |||
| Všechny banky téma poplatků na konci měsíce, nebudou zobrazovat až do doby, kdy byly zpracovány na konci tohoto měsíce. Jen prsten vaší banky, problém vyřešen. |
|
| |||
| |||
| To bylo předmětem soudního přezkumu v poslední době, tedy neodůvodněně vysoké poplatky. Mnoho bank poplatek za každou transakci na účtu, který je přečerpán v průběhu jednoho měsíce. Mohl byste jít nad 1p a nakonec zaplatí stovky poplatků. Ring vaší banky a zeptat se jich. Tam je někdy milosti období jednoho nebo dvou dnů, ale záleží na bance. LloydsTSB vypustila svou lhůtu nedávno. Nevím, asi HSBC.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že se bude nabitá. Avšak stejně jako výše uvedená místa jsou právní problémy, se děje v zadní zem. Věřím, že první otázce odešla z nás ve prospěch široké veřejnosti, ale banky vydaly odvolání. Důvod, že mají udělat je, že se chystá miliardové náklady na vrácení daně je každá osoba, která má starosti se proti nim v průběhu posledních 6 let. Moje současná celková jen jedné banky je právě tloukl téměř 600 liber. Nebudete moci uplatnit nárok na úroky zpět, že jste byli obvinění ale skutečné £ 25-30 poplatek budete. Gav |