μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Βοήθεια ακάλυπτος!!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Ιουν 2008, 18:16
Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια ακάλυπτος!!

αυτό είναι το Ηνωμένο Βασίλειο σε όλους τους ανθρώπους στην πραγματικότητα, πήγα στο σημείο σήμερα μετρητά για να βρείτε το λογαριασμό μου ακάλυπτος, im ακάλυπτος από £ 11.00, ευτυχώς που θ περισσότερα χρήματα σε απευθείας σύνδεση είναι μόνο τα χρήματα που μεταφέρονται πάνω από αποταμιεύσεις.
Συνομιλία με την HSBC και IVE έχεις μουσικοδιδάσκαλος χρεωστική κάρτα, θα συμβεί κάτι τέτοιο θα χρεώνουν μου ανόητο louds ενδιαφέροντος ή τι !!!!!
Old 27 Ιουν 2008, 18:36
Μέλος Ομάδα

αυτό που συνέβη στις 25 Ιουνίου και από τότε που havnt χρεώνονται μου Κι εγώ ok
Old 27 Ιουν 2008, 23:52
Διαχειριστής Ομάδα

Τέλη όταν προστίθενται στο τέλος του μήνα, οπότε δεν θα γνωρίζουν μέχρι τότε, αν δεν κλήση σας τράπεζα, η οποία θα έχει νόημα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28η Ιουν. 2008, 02:03
Μέλος Ομάδα

αν σας wiv HSBC Internet Banking, όταν συνδεθείτε, στην κορυφή των λογαριασμών σας σελίδα θα είναι ένα κόκκινο λάβαρο λέγοντας «να γίνει η applyed σε αυτό το λογαριασμό", αν έχεις κανένα κλικ στο banner και itll να σας πω πόσο πολύ συν όταν θα πάρω.

HSBC κανονικά χρέωση £ 25 για να ΥΠΔ ανά τεμάχιο
τότε £ 9 για ρύθμιση και αν επρόκειτο για μια άμεση χρέωση τραπεζικού λογαριασμού που έχετε θέσει ΥΠΔ.
Old 28η Ιουν. 2008, 03:28
Μέλος Ομάδα

ghbnic i dont έχετε ένα banner για online λογαριασμό μου έτσι πρέπει να είναι σαφείς,
αλλά όταν σας λένε ότι σας χρεώνει £ 25 για κάθε σημείο, θες να πεις θα σας χρεώνει £ 25 ανά λίρα σας πάνω ή τι;
£ 9 και θα σας χρεώσει μόνο μία φορά ναι;
Old 28η Ιουν. 2008, 03:32
Διαχειριστής Ομάδα

Όλες οι τράπεζες εκδίδουν επιβαρύνσεις στα τέλη του μήνα, δεν θα εμφανιστεί μέχρι να έχουν υποστεί επεξεργασία στο τέλος του μήνα.

Απλά δαχτυλίδι με την τράπεζά σας, το πρόβλημα λυθεί.
Old 28η Ιουν. 2008, 08:53
Ομάδα Δωρητών

Αυτό αποτέλεσε αντικείμενο δικαστικής επανεξέτασης πρόσφατα, δηλαδή, αδικαιολόγητα υψηλές χρεώσεις. Πολλές τράπεζες χρεώνουν για κάθε συναλλαγή σε ένα λογαριασμό που είναι ακάλυπτος σε μία μηνών. Θα μπορούσα να συνεχίσω πάνω από 1p και στο τέλος να πληρώνετε εκατοντάδες των τελών.

Δακτύλιος με την τράπεζά σας και ζητήστε τους. Υπάρχουν μερικές φορές περίοδο χάριτος ενός ή δύο ημέρες, αλλά αυτό εξαρτάται από την τράπεζα. LloydsTSB έχει άρει τους χάριτος πρόσφατα. Δεν ξέρω για την HSBC.

Old 29η Ιουν 2008, 02:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Νομίζω ότι θα σας χρεώνεται. Ωστόσο, όπως το παραπάνω θέσεις υπάρχουν νομικές προκλήσεις συνεχίζονται στο πίσω έδαφος. Πιστεύω ότι η πρώτη απόφαση έχει πάει υπέρ μας το ευρύ κοινό, αλλά οι τράπεζες έχουν εκδώσει μια έκκληση. Ο λόγος για τον οποίο έχουν γίνει είναι ότι θα μας κοστίσει δισεκατομμύρια τους στην επιστροφή κάθε πρόσωπο που έχει χρέωση γίνεται σε βάρος τους κατά τα τελευταία 6 χρόνια. Το σημερινό συνολικά για μία μόνο τράπεζα είναι μόνο χτυπούν κοντά σε £ 600. Δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ζητήσουν την επιστροφή τόκων που σας έχει χρέωση, αλλά το πραγματικό £ 25-30 θα σας χρεώσει.

Gav
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.