manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Prekoračen Help!

Reply

Thread Tools
Old 27. lipnja 2008, 18:16
Member Group

Default Prekoračen Help!

ovo je za sve ljude iz Velike Britanije stvarno sam otišla u gotovini bod danas naći mog računa prekoračen, Im prekoračen po £ 11.00, sretno i uložiti više novca u online samo prenesena preko novac od ušteda.
IM s HSBC i Ive je dobio Maestro debitnu karticu, će se dogoditi da će mi naplatiti glupo louds interesa ili šta !!!!!
Old 27. lipnja 2008, 18:36
Member Group

Default Prekoračen Help!

Dogodilo se na 25. lipnja i od tada oni havnt tereti mene tako sam i ja ok
Old 27. lipnja 2008, 23:52
Administrator Group

Default Prekoračen Help!

Naknade se dodaje na kraju mjeseca, tako da nećete znati do tada, osim ako se ne poziva Vašoj banci koja bi smisla.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. lipnja 2008, 02:03
Member Group

Default Prekoračen Help!

ako je Vaš wiv HSBC internet bankarstva, kada se prijavite u, na vrhu Vašeg računa stranica će biti crvena zastava govoreći: 'optužuje da se na taj račun applyed' ako imaš bilo kakvih kliknite na banner i itll vam reći koliko plus kad su će ga.

HSBC inače zadužen za 25 £ OD po stavku
onda £ 9 za aranžman ako ga je bilo izravnog zaduženja koja vas OD.
Old 28. lipnja 2008, 03:28
Member Group

Default Prekoračen Help!

ghbnic ja dont dobiti banner na mom računu online pa sam mora biti jasan,
ali kad ti kažu da vas £ 25 po stavku, hoćeš reći da vas funta £ 25 svaki vaš preko ili što?
i £ 9 oni naplatiti samo jednom yeah?
Old 28. lipnja 2008, 03:32
Administrator Group

Default Prekoračen Help!

Sve banke pitanju optužbi na kraju mjeseca, oni se neće pojaviti sve dok nisu obrađeni na kraju mjeseca.

Samo prsten Vaše banke, problem riješen.
Old 28. lipnja 2008, 08:53
Donatorska Grupa

Default Prekoračen Help!

To je bio predmet pravni pregled nedavno, tj. neopravdano visoke troškove. Mnoge banke zadužen za svaku transakciju na računu koji je prekoračen u bilo kojem mjesecu razdoblju. Ti bi mogao preći i po 1p završiti plaćajući troškove u stotinama.

Nazovite svoju banku i pitati njih. Tu je ponekad milost period od dan ili dva, ali to ovisi o banci. LloydsTSB uklonio njihove razdoblju je nedavno. Ne znam o HSBC.

Old 29. lipnja 2008, 02:06
Novi član grupe

Default Prekoračen Help!

Mislim da ćete biti terećeni. Međutim kao što je gore postove postoje pravne izazove odlazak na teren u leđa. Mislim da je prvi Vladajuća je prešao u korist nama javnosti, ali banke su izdane žalbu. Razlog što su učinili je da ona ide na trošak ih u milijardama refunding svaka osoba koja je imala zadužen je protiv njih u proteklih 6 godina. Moj trenutni ukupno za samo jednu banku je samo kucaju blizu 600 £. Nećete moći potraživati kamate nazad, da ste naplatiti ali stvarna £ 25-30 ćete naplatiti.

Gav
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.