![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ovo je za sve ljude iz Velike Britanije stvarno sam otišla u gotovini bod danas naći mog računa prekoračen, Im prekoračen po £ 11.00, sretno i uložiti više novca u online samo prenesena preko novac od ušteda. IM s HSBC i Ive je dobio Maestro debitnu karticu, će se dogoditi da će mi naplatiti glupo louds interesa ili šta !!!!! |
|
| |||
| |||
| Dogodilo se na 25. lipnja i od tada oni havnt tereti mene tako sam i ja ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naknade se dodaje na kraju mjeseca, tako da nećete znati do tada, osim ako se ne poziva Vašoj banci koja bi smisla.
| |||
| |||
| ako je Vaš wiv HSBC internet bankarstva, kada se prijavite u, na vrhu Vašeg računa stranica će biti crvena zastava govoreći: 'optužuje da se na taj račun applyed' ako imaš bilo kakvih kliknite na banner i itll vam reći koliko plus kad su će ga. HSBC inače zadužen za 25 £ OD po stavku onda £ 9 za aranžman ako ga je bilo izravnog zaduženja koja vas OD. |
|
| |||
| |||
| ghbnic ja dont dobiti banner na mom računu online pa sam mora biti jasan, ali kad ti kažu da vas £ 25 po stavku, hoćeš reći da vas funta £ 25 svaki vaš preko ili što? i £ 9 oni naplatiti samo jednom yeah? |
|
| |||
| |||
| Sve banke pitanju optužbi na kraju mjeseca, oni se neće pojaviti sve dok nisu obrađeni na kraju mjeseca. Samo prsten Vaše banke, problem riješen. |
|
| |||
| |||
| To je bio predmet pravni pregled nedavno, tj. neopravdano visoke troškove. Mnoge banke zadužen za svaku transakciju na računu koji je prekoračen u bilo kojem mjesecu razdoblju. Ti bi mogao preći i po 1p završiti plaćajući troškove u stotinama. Nazovite svoju banku i pitati njih. Tu je ponekad milost period od dan ili dva, ali to ovisi o banci. LloydsTSB uklonio njihove razdoblju je nedavno. Ne znam o HSBC.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Mislim da ćete biti terećeni. Međutim kao što je gore postove postoje pravne izazove odlazak na teren u leđa. Mislim da je prvi Vladajuća je prešao u korist nama javnosti, ali banke su izdane žalbu. Razlog što su učinili je da ona ide na trošak ih u milijardama refunding svaka osoba koja je imala zadužen je protiv njih u proteklih 6 godina. Moj trenutni ukupno za samo jednu banku je samo kucaju blizu 600 £. Nećete moći potraživati kamate nazad, da ste naplatiti ali stvarna £ 25-30 ćete naplatiti. Gav |