kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Segítség túllépése!

Reply

Téma eszközök
Old Június 27 2008, 18:16
Csoport tagja

Default Segítség túllépése!

ez az összes brit emberek igazán, én elmentem a készpénz pont ma megtaláltam a helyem számla mínuszba, im mínuszba a 11,00 £, i szerencsére több pénzt, hogy az online átutalt pénz csak át a megtakarításokat.
im a HSBC és ive got a Maestro betéti kártyával fog történni fognak díjat ostobának louds kamat vagy mi !!!!!
Old Június 27 2008, 18:36
Csoport tagja

ez történt a június 25. és mivel akkor havnt terhelő nekem Én OK
Old Június 27 2008, 23:52
Administrator Group

Díjak kap hozzáadott annak a hónapnak a végén, így nem tudom, csak akkor, ha nem hívja fel a bankot, amely értelme.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 28 2008, 02:03
Csoport tagja

Ha a wiv HSBC internet banking, ha belép, az oldal tetején a számlák oldalon lesz egy piros banner mondván "díjat kell applyed e-számla", ha vannak, és kattintson a banner itll mondani, hogy mennyit és mikor veszi azt.

HSBC díj általában 25 £, amiért OD tételenként
akkor 9 £ vonatkozó megállapodást, ha azt a közvetlen terhelés, amely fel van OD.
Old Június 28 2008, 03:28
Csoport tagja

ghbnic i dont get szalagpapírra én online számla Tehát világossá kell tenni,
de ha azt mondod, hogy terheljük meg £ 25 per tétel, azt akarod mondani, hogy díjat számíthat fel minden £ 25 font alatt meg vagy mi?
£ 9 és azok csak terheljük meg egyszer igen?
Old Június 28 2008, 03:32
Administrator Group

Minden bank kérdés díjak végén a hónapban, akkor nem fog megjelenni, amíg nem dolgozták fel a hónap végét.

Csak ring a bank, a probléma megoldódott.
Old Június 28 2008, 08:53
Donor Group

Ez egy jogi felülvizsgálat alá a közelmúltban, azaz indokolatlanul magas díjakat. Sok bankok minden tranzakciót egy számla, amely túllépése az adott hónap. Lehet menni át 1p és végül a több száz díjat fizet.

Ring a bank, és felkéri őket. Van néha egy türelmi időt egy-két nap, de ez függ a bank. LloydsTSB törölte a türelmi idő a közelmúltban. Nem tudom, HSBC.

Old Június 29 2008, 02:06
Új tag Csoport

Azt hiszem, fogsz ki kell fizetni. Azonban, mint a fenti hozzászólás nincs jogi kihívások folyik a háttérben. Úgy gondolom, hogy az első döntés ment mellett nekünk a közvéleményben, de a bankok már kiadta a fellebbezést. Ennek az az oka, hogy azt tették, hogy ez fog kerülni nekik milliárdos megtérülést minden személy, aki felelős volt a sor velük szemben az elmúlt 6 évben. Jelenlegi összesen csak egy bank csak kopogás közel 600 £. Nem fog tudni kamatot vissza, hogy már volt felelős, de a tényleges díjat 25-30 Ft lesz.

Gav
Reply

Register

Könyvjelzõk
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.