![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ez az összes brit emberek igazán, én elmentem a készpénz pont ma megtaláltam a helyem számla mínuszba, im mínuszba a 11,00 £, i szerencsére több pénzt, hogy az online átutalt pénz csak át a megtakarításokat. im a HSBC és ive got a Maestro betéti kártyával fog történni fognak díjat ostobának louds kamat vagy mi !!!!! |
|
| |||
| |||
| ez történt a június 25. és mivel akkor havnt terhelő nekem Én OK |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Díjak kap hozzáadott annak a hónapnak a végén, így nem tudom, csak akkor, ha nem hívja fel a bankot, amely értelme.
| |||
| |||
| Ha a wiv HSBC internet banking, ha belép, az oldal tetején a számlák oldalon lesz egy piros banner mondván "díjat kell applyed e-számla", ha vannak, és kattintson a banner itll mondani, hogy mennyit és mikor veszi azt. HSBC díj általában 25 £, amiért OD tételenként akkor 9 £ vonatkozó megállapodást, ha azt a közvetlen terhelés, amely fel van OD. |
|
| |||
| |||
| ghbnic i dont get szalagpapírra én online számla Tehát világossá kell tenni, de ha azt mondod, hogy terheljük meg £ 25 per tétel, azt akarod mondani, hogy díjat számíthat fel minden £ 25 font alatt meg vagy mi? £ 9 és azok csak terheljük meg egyszer igen? |
|
| |||
| |||
| Minden bank kérdés díjak végén a hónapban, akkor nem fog megjelenni, amíg nem dolgozták fel a hónap végét. Csak ring a bank, a probléma megoldódott. |
|
| |||
| |||
| Ez egy jogi felülvizsgálat alá a közelmúltban, azaz indokolatlanul magas díjakat. Sok bankok minden tranzakciót egy számla, amely túllépése az adott hónap. Lehet menni át 1p és végül a több száz díjat fizet. Ring a bank, és felkéri őket. Van néha egy türelmi időt egy-két nap, de ez függ a bank. LloydsTSB törölte a türelmi idő a közelmúltban. Nem tudom, HSBC.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, fogsz ki kell fizetni. Azonban, mint a fenti hozzászólás nincs jogi kihívások folyik a háttérben. Úgy gondolom, hogy az első döntés ment mellett nekünk a közvéleményben, de a bankok már kiadta a fellebbezést. Ennek az az oka, hogy azt tették, hogy ez fog kerülni nekik milliárdos megtérülést minden személy, aki felelős volt a sor velük szemben az elmúlt 6 évben. Jelenlegi összesen csak egy bank csak kopogás közel 600 £. Nem fog tudni kamatot vissza, hogy már volt felelős, de a tényleges díjat 25-30 Ft lesz. Gav |