פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

עזרה overdrawn!

Reply

שרשרת כלים
Old 27 יוני 2008, 18:16
חבר קבוצת

Default עזרה overdrawn!

זאת היא כל בריטניה אנשים באמת, הלכתי לפדות את הצבע היום כדי למצוא את החשבון שלי overdrawn, IM overdrawn ידי £ 11.00, למזלי אני לשים יותר כסף זה רק העביר כסף באופן מקוון על פני חיסכון מ.
לדבר עם HSBC ו ive יש Maestro כרטיס חיוב, יקרה הם לחייב אותי טיפש louds לעניין או מה !!!!!
Old 27 יוני 2008, 18:36
חבר קבוצת

Default עזרה overdrawn!

זה קרה על 25 ביוני ומאז הם havnt לחייב אותי אז אני בסדר
Old 27 יוני 2008, 23:52
מנהל קבוצת

Default עזרה overdrawn!

הוסיף לקבל חיובים בסוף החודש, כך שאתה לא יודע עד אז, אלא אם אתה קורא את הבנק שבו היה הגיוני.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 יוני 2008, 02:03
חבר קבוצת

Default עזרה overdrawn!

אם את wiv hsbc בנקאות באינטרנט, כאשר אתה מתחבר, בחלק העליון של דף בחשבונותיך יהיה אדום הבאנר אומר 'חיובי להיות applyed לחשבון זה' אם יש לך לחץ על הבאנר itll ו לספר לך כמה Plus כשהם תעביר את זה.

בדרך כלל החיוב HSBC £ 25 בשביל להיות od לכל פריט
לאחר מכן עבור £ 9 הסדר אם זה היה חיוב ישיר, אשר העלו את od.
Old 28 יוני 2008, 03:28
חבר קבוצת

Default עזרה overdrawn!

ghbnic i dont לקבל באנר מקוון החשבון שלי אז אני חייב להיות ברור,
אבל כאשר אתה אומר שהם לחייב אותך £ 25 לכל פריט, זאת אומרת הם לחייב אותך £ 25 פאונד שלך בכל רחבי או מה?
£ ו 9 הם רק לחייב אותך פעם אחת, כן?
Old 28 יוני 2008, 03:32
מנהל קבוצת

Default עזרה overdrawn!

כל הבנקים הבעיה חיובים בסוף החודש, הם לא יופיעו עד שהם עברו עיבוד בסוף החודש.

רק את הטבעת המערבית, הבעיה נפתרה.
Old 28 יוני 2008, 08:53
קבוצת תורמים

Default עזרה overdrawn!

זה היה נושא של סקירה משפטית לאחרונה, כלומר, גבוה unjustifiably חיובי. בנקים רבים תשלום עבור כל עסקה על חשבון זה overdrawn בכל חודש תקופה. אתה יכול לעבור על ידי 1p ו לשלם מאות ב חיובים.

טבעת הבנק שלך ושאל אותם. לפעמים יש תקופת חסד של יום או יומיים, אבל זה תלוי הבנק. יש LloydsTSB הורידו את תקופת חסד לאחרונה. אני לא יודע על HSBC.

Old 29 יוני 2008, 02:06
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה overdrawn!

אני חושב שאתה הולך להיות מחויב. עם זאת כמו את הרשומות לעיל יש אתגרים משפטיים קורה מאחור הקרקע. אני סבור, כי פסק הדין הראשון הוא נעלם לנו לטובת הציבור, אבל יש את הבנקים הוציא ערעור. הסיבה שהם עשו את זה כי הוא עומד לעלות אותם מיליארדי ב refunding כל אדם אשר היה אחראי שבוצעו נגדם במשך 6 שנים האחרונות. אזור הכולל הנוכחי של הבנק הוא רק אחד רק הנקישות £ קרוב ל 600. לא תוכל לטעון כי האינטרס בחזרה היית אחראי אך בפועל £ 25-30 יהיה לחייב אותך.

Gav
Reply

Register

סימניות
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.