![]() |
|
| |||
| |||
| זאת היא כל בריטניה אנשים באמת, הלכתי לפדות את הצבע היום כדי למצוא את החשבון שלי overdrawn, IM overdrawn ידי £ 11.00, למזלי אני לשים יותר כסף זה רק העביר כסף באופן מקוון על פני חיסכון מ. לדבר עם HSBC ו ive יש Maestro כרטיס חיוב, יקרה הם לחייב אותי טיפש louds לעניין או מה !!!!! |
|
| |||
| |||
| זה קרה על 25 ביוני ומאז הם havnt לחייב אותי אז אני בסדר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוסיף לקבל חיובים בסוף החודש, כך שאתה לא יודע עד אז, אלא אם אתה קורא את הבנק שבו היה הגיוני.
| |||
| |||
| אם את wiv hsbc בנקאות באינטרנט, כאשר אתה מתחבר, בחלק העליון של דף בחשבונותיך יהיה אדום הבאנר אומר 'חיובי להיות applyed לחשבון זה' אם יש לך לחץ על הבאנר itll ו לספר לך כמה Plus כשהם תעביר את זה. בדרך כלל החיוב HSBC £ 25 בשביל להיות od לכל פריט לאחר מכן עבור £ 9 הסדר אם זה היה חיוב ישיר, אשר העלו את od. |
|
| |||
| |||
| ghbnic i dont לקבל באנר מקוון החשבון שלי אז אני חייב להיות ברור, אבל כאשר אתה אומר שהם לחייב אותך £ 25 לכל פריט, זאת אומרת הם לחייב אותך £ 25 פאונד שלך בכל רחבי או מה? £ ו 9 הם רק לחייב אותך פעם אחת, כן? |
|
| |||
| |||
| כל הבנקים הבעיה חיובים בסוף החודש, הם לא יופיעו עד שהם עברו עיבוד בסוף החודש. רק את הטבעת המערבית, הבעיה נפתרה. |
|
| |||
| |||
| זה היה נושא של סקירה משפטית לאחרונה, כלומר, גבוה unjustifiably חיובי. בנקים רבים תשלום עבור כל עסקה על חשבון זה overdrawn בכל חודש תקופה. אתה יכול לעבור על ידי 1p ו לשלם מאות ב חיובים. טבעת הבנק שלך ושאל אותם. לפעמים יש תקופת חסד של יום או יומיים, אבל זה תלוי הבנק. יש LloydsTSB הורידו את תקופת חסד לאחרונה. אני לא יודע על HSBC.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאתה הולך להיות מחויב. עם זאת כמו את הרשומות לעיל יש אתגרים משפטיים קורה מאחור הקרקע. אני סבור, כי פסק הדין הראשון הוא נעלם לנו לטובת הציבור, אבל יש את הבנקים הוציא ערעור. הסיבה שהם עשו את זה כי הוא עומד לעלות אותם מיליארדי ב refunding כל אדם אשר היה אחראי שבוצעו נגדם במשך 6 שנים האחרונות. אזור הכולל הנוכחי של הבנק הוא רק אחד רק הנקישות £ קרוב ל 600. לא תוכל לטעון כי האינטרס בחזרה היית אחראי אך בפועל £ 25-30 יהיה לחייב אותך. Gav |