![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai, kad visi žmonės tikrai UK, nuėjau į pinigus taško šiandien rasti mano sąskaitos perviršį, im Debeto iki £ 11,00, aš laimę skirti daugiau pinigų internete tiesiog pervestos lėšos per iš santaupų. IM su HSBC ir ive got Maestro debeto kortelę, tai įvyks ir jie už mane kvailas louds palūkanų ar kas !!!!! |
|
| |||
| |||
| Tai įvyko 25-birželio ir nuo tada jie havnt pavesta man, kad aš Gerai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mokesčiai bus įtraukti į kito mėnesio pabaigoje, todėl jūs nežinote, iki tol, kol jūs paskambinkite savo banko, būtų prasminga.
| |||
| |||
| Jei jūsų wiv HSBC banko paslaugomis internetu, jei turite prisijungti, bent iš savo sąskaitos puslapio viršuje bus raudona vėliava posakis "mokesčiai būtų applyed į šią sąskaitą", jei turite, paspauskite reklama ir itll pasakyti, kiek kartu, kai jie bus jis. HSBC paprastai už £ 25 už tai, kad OT per item tada 9 £ dėl susitarimo, jei jis buvo tiesioginis debetas, kurie pateikti jums od. |
|
| |||
| |||
| ghbnic I dont get banerio savo interneto sąskaitą, kad man turi būti aišku, bet jei sako, kad jie už jus £ 25 už vienetą, ar jūs tai jie už jus £ 25 svarų per savo daugiau ar ką? ir 9 £ jie tik imti kartą Yeah? |
|
| |||
| |||
| Visi bankai išduoda mokesčius nuo mėnesio pabaigos, jie nebus rodomi, kol jie buvo tvarkomi ne iš mėnesio pabaigoje. Tiesiog žiedas su savo banku, problema išspręsta. |
|
| |||
| |||
| Tai buvo teisinio persvarstyti neseniai, ty nepagrįstai didelių mokesčių. Daugelis bankų imti mokestį už kiekvieną sandorį, tai, kad yra pereikvota bet vieno mėnesio laikotarpį. Galima pereiti iki 1P ir pabaigos moka šimtai mokesčiai. Žiedas su savo banku ir paprašykite jų. Yra kartais lengvatinis laikotarpis dieną ar dvi, bet tai priklauso nuo banko. LloydsTSB pašalino jų atidėjimo laikotarpį neseniai. Nežinau apie HSBC.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Manau, kad jūs ketinate mokėti. Tačiau, kaip pirmiau pranešimų nėra teisinių iššūkių vyksta atgal žemę. Manau, kad pirmasis sprendimą atvyko už mūsų visuomenei, tačiau bankai išdavė apeliaciją. Todėl, kad jie padarė tai, kad ji eina į sąnaudas jiems milijardus grąžinimo kiekvienas asmuo, kuris buvo atsakingas padarė prieš jį per pastaruosius 6 metus. Mano dabartinis iš viso tik vienas bankas yra tik paskambina beveik 600 £. Jūs negalite reikalauti palūkanų atgal, kad buvote mokestį, tačiau tikrasis £ 25-30 už jus bus. Gav |