mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Help pārtērēt!!

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 27, 2008, 18:16
Loceklis

Default Help pārtērēt!!

Tas ir visiem Lielbritānijas iedzīvotājiem tiešām, es devos uz naudas punkts šodien atrast savu kontu pārtērēt, im pārtērēt ar £ 11,00, i laimi jāiegulda vairāk naudas tiešsaistē tikko no pārskaitītās naudas nekā no ietaupījumiem.
im ar HSBC un ive got Maestro debetkarte, kas notiks, viņi atbild man stulba louds procentu vai ko !!!!!
Old Jūnijs 27, 2008, 18:36
Loceklis

Default Help pārtērēt!!

tas notika 25 jūnijā, un kopš tā laika havnt iekasē mani tā es esmu ok
Old Jūnijs 27, 2008, 23:52
Administrator Group

Default Help pārtērēt!!

Maksas saņemt pievieno mēneša beigās, lai jūs zināt, līdz tam, ja tu izsauktu bankas, kas būtu jēga.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 28, 2008, 02:03
Loceklis

Default Help pārtērēt!!

Ja jūsu wiv HSBC internet bankas, kad piesakāties, pēc augšējā jūsu kontu lapa būs sarkans banner teiciens "maksājumus, kas applyed šajā kontā," ja jums ir uz banneri un itll pastāstīs, cik daudz plus, ja tie ņem to.

HSBC parasti maksa £ 25, lai to OD katram postenim
tad £ 9 Vienošanās ja tas tiešā debeta kas apdraud jūsu OD.
Old Jūnijs 28, 2008, 03:28
Loceklis

Default Help pārtērēt!!

ghbnic i dont get banner par savu tiešsaistes kontu, lai man ir jābūt skaidram,
bet, ja tu apgalvo, ka viņi jums maksāt £ 25 par katru posteni, do you mean to samaksu, ja vēlaties £ 25 reizi mārciņa jūsu pāri vai ko?
un £ 9 Tie tikai maksas jums vienreiz yeah?
Old Jūnijs 28, 2008, 03:32
Administrator Group

Default Help pārtērēt!!

Visas bankas izsniedz maksu mēneša beigās, viņi neparādīsies, līdz tie ir apstrādāti pēc mēneša beigām.

Tikai gredzens ar savu banku, problēma atrisināta.
Old Jūnijs 28, 2008, 08:53
Donors Group

Default Help pārtērēt!!

Tas ir bijis priekšmets juridiski pārskatīt nesen, proti, nepamatoti augstus tarifus. Daudzas bankas maksu par katru darījumu kontu, kas tiek pārtērēt jebkurā mēneša laikā. Tu varētu iet pārņem 1P un galu galā maksā simtiem maksas.

Gredzens ar savu banku un uzdot viņiem. Dažreiz labvēlības periodu vai divas dienas, bet tas ir atkarīgs no bankas. LloydsTSB ir atcēlusi to labvēlības periodu nesen. Es nezinu par HSBC.

Old Jūnijs 29, 2008, 02:06
New Member Group

Default Help pārtērēt!!

Es domāju, ka jums būs jāmaksā. Tomēr tāpat kā iepriekš amati pastāv juridiskas problēmas notiek atpakaļ zemē. Es uzskatu, ka pirmais jautājums ir gājusi par labu mums plašai sabiedrībai, bet bankām ir izsniegta apelācijas sūdzība. Iemesla dēļ, ka viņi ir darījuši, ka tā maksās viņiem miljardiem iedzīvotāju atmaksu visām personām, kam ir bijusi maksa, kas pret viņiem vairāk pēdējo 6 gadu laikā. Mana patreizējā tikai vienai bankai ir tikai klauvē tuvu līdz GBP 600. Jūs nevarat pieprasīt procentus atpakaļ, ka Jums ir maksas, bet faktiskā £ 25-30 maksu jums.

Gav
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.