![]() |
|
| |||
| |||
| Tas ir visiem Lielbritānijas iedzīvotājiem tiešām, es devos uz naudas punkts šodien atrast savu kontu pārtērēt, im pārtērēt ar £ 11,00, i laimi jāiegulda vairāk naudas tiešsaistē tikko no pārskaitītās naudas nekā no ietaupījumiem. im ar HSBC un ive got Maestro debetkarte, kas notiks, viņi atbild man stulba louds procentu vai ko !!!!! |
|
| |||
| |||
| tas notika 25 jūnijā, un kopš tā laika havnt iekasē mani tā es esmu ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maksas saņemt pievieno mēneša beigās, lai jūs zināt, līdz tam, ja tu izsauktu bankas, kas būtu jēga.
| |||
| |||
| Ja jūsu wiv HSBC internet bankas, kad piesakāties, pēc augšējā jūsu kontu lapa būs sarkans banner teiciens "maksājumus, kas applyed šajā kontā," ja jums ir uz banneri un itll pastāstīs, cik daudz plus, ja tie ņem to. HSBC parasti maksa £ 25, lai to OD katram postenim tad £ 9 Vienošanās ja tas tiešā debeta kas apdraud jūsu OD. |
|
| |||
| |||
| ghbnic i dont get banner par savu tiešsaistes kontu, lai man ir jābūt skaidram, bet, ja tu apgalvo, ka viņi jums maksāt £ 25 par katru posteni, do you mean to samaksu, ja vēlaties £ 25 reizi mārciņa jūsu pāri vai ko? un £ 9 Tie tikai maksas jums vienreiz yeah? |
|
| |||
| |||
| Visas bankas izsniedz maksu mēneša beigās, viņi neparādīsies, līdz tie ir apstrādāti pēc mēneša beigām. Tikai gredzens ar savu banku, problēma atrisināta. |
|
| |||
| |||
| Tas ir bijis priekšmets juridiski pārskatīt nesen, proti, nepamatoti augstus tarifus. Daudzas bankas maksu par katru darījumu kontu, kas tiek pārtērēt jebkurā mēneša laikā. Tu varētu iet pārņem 1P un galu galā maksā simtiem maksas. Gredzens ar savu banku un uzdot viņiem. Dažreiz labvēlības periodu vai divas dienas, bet tas ir atkarīgs no bankas. LloydsTSB ir atcēlusi to labvēlības periodu nesen. Es nezinu par HSBC.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jums būs jāmaksā. Tomēr tāpat kā iepriekš amati pastāv juridiskas problēmas notiek atpakaļ zemē. Es uzskatu, ka pirmais jautājums ir gājusi par labu mums plašai sabiedrībai, bet bankām ir izsniegta apelācijas sūdzība. Iemesla dēļ, ka viņi ir darījuši, ka tā maksās viņiem miljardiem iedzīvotāju atmaksu visām personām, kam ir bijusi maksa, kas pret viņiem vairāk pēdējo 6 gadu laikā. Mana patreizējā tikai vienai bankai ir tikai klauvē tuvu līdz GBP 600. Jūs nevarat pieprasīt procentus atpakaļ, ka Jums ir maksas, bet faktiskā £ 25-30 maksu jums. Gav |