rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Pomoc niedopuszczalne!

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 czerwca 2008, 18:16
Członek grupy

Default Pomoc niedopuszczalne!

to jest do wszystkich ludzi naprawdę Wielkiej Brytanii, i poszedł do gotówki punkt dziś znaleźć moje konto niedopuszczalne, im niedopuszczalne przez £ 11.00, i na szczęście umieścić więcej pieniędzy w Internecie to po prostu przekazane pieniądze od ponad oszczędności.
im z HSBC i ive got a kart debetowych Maestro, stanie się będą opłaty mnie głupcem louds odsetek lub co !!!!!
Old 27 czerwca 2008, 18:36
Członek grupy

to zdarzyło się na 25 czerwca i od tamtej pory ich havnt mi więc jestem i ok
Old 27 czerwca 2008, 23:52
Administrator Group

Opłaty uzyskać dodaje na koniec miesiąca, więc nie będziesz wiedzieć, do tego czasu, chyba że rozmowy ze swoim bankiem, które mają sens.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 czerwca 2008, 02:03
Członek grupy

jeśli wiv HSBC bankowości internetowej, po zalogowaniu się, w górnej części strony konta będzie czerwony sztandar mówiąc: "Opłaty należy applyed do tego konta", jeśli masz jakiekolwiek kliknij baner i itll powiedzieć ile oraz kiedy weźmie go.

HSBC zwykle opłaty £ 25 za OD za sztukę
następnie £ 9 na układ, jeśli była to polecenia zapłaty, które można umieścić OD.
Old 28 czerwca 2008, 03:28
Członek grupy

ghbnic i dont get baner na moje konto w Internecie i tak musi być jasne,
ale twierdzi, że pobierze £ 25 za sztukę, to znaczy nie pobierze £ 25 każdy funt ponad swoje czy co?
£ 9 i oni tylko pobierze raz tak?
Old 28 czerwca 2008, 03:32
Administrator Group

Wszystkie banki kwestię opłat na koniec miesiąca, nie będą wyświetlane, dopóki nie zostały przetworzone na koniec miesiąca.

Wystarczy pierścionek ze swoim bankiem, problem został rozwiązany.
Old 28 czerwca 2008, 08:53
Grupa dawcy

To był przedmiotem weryfikacji prawnej niedawno, tj. bezzasadnie wysokie opłaty. Wiele banków opłata za każdą transakcję na uwagę, że niedopuszczalne jest jeden miesiąc w każdym okresie. Można przejść przez 1p i koniec płacą setki opłat.

Pierścień ze swoim bankiem i poproś ich. Nie jest czasem łaski okres jednego lub dwóch dni, ale to zależy od banku. LloydsTSB usunęła ich okres niedawno. Nie wiem o HSBC.

Old 29. czerwiec 2008, 02:06
Nowe państwa grupy

I think you are going to be charged. Jednak, jak wyżej stanowisk istnieją prawne wyzwania słychać w tylnej ziemi. Wierzę, że pierwsze orzeczenie poszła nam na korzyść ogółu społeczeństwa, ale banki wydały odwołania. Powodem, że zrobione jest to, że będzie koszt ich miliardy zwrotu w każdej osobie, która miała opłaty dokonane wobec nich w ciągu ostatnich 6 lat. Mój obecny oddanych tylko jeden bank jest tylko pukanie blisko 600 £. Użytkownik nie będzie mógł ubiegać się o powrót zainteresowania, które zostały opłaty, ale rzeczywiste £ 25-30 opłata będzie.

GAV
Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.