![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| to jest do wszystkich ludzi naprawdę Wielkiej Brytanii, i poszedł do gotówki punkt dziś znaleźć moje konto niedopuszczalne, im niedopuszczalne przez £ 11.00, i na szczęście umieścić więcej pieniędzy w Internecie to po prostu przekazane pieniądze od ponad oszczędności. im z HSBC i ive got a kart debetowych Maestro, stanie się będą opłaty mnie głupcem louds odsetek lub co !!!!! |
|
| |||
| |||
| to zdarzyło się na 25 czerwca i od tamtej pory ich havnt mi więc jestem i ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opłaty uzyskać dodaje na koniec miesiąca, więc nie będziesz wiedzieć, do tego czasu, chyba że rozmowy ze swoim bankiem, które mają sens.
| |||
| |||
| jeśli wiv HSBC bankowości internetowej, po zalogowaniu się, w górnej części strony konta będzie czerwony sztandar mówiąc: "Opłaty należy applyed do tego konta", jeśli masz jakiekolwiek kliknij baner i itll powiedzieć ile oraz kiedy weźmie go. HSBC zwykle opłaty £ 25 za OD za sztukę następnie £ 9 na układ, jeśli była to polecenia zapłaty, które można umieścić OD. |
|
| |||
| |||
| ghbnic i dont get baner na moje konto w Internecie i tak musi być jasne, ale twierdzi, że pobierze £ 25 za sztukę, to znaczy nie pobierze £ 25 każdy funt ponad swoje czy co? £ 9 i oni tylko pobierze raz tak? |
|
| |||
| |||
| Wszystkie banki kwestię opłat na koniec miesiąca, nie będą wyświetlane, dopóki nie zostały przetworzone na koniec miesiąca. Wystarczy pierścionek ze swoim bankiem, problem został rozwiązany. |
|
| |||
| |||
| To był przedmiotem weryfikacji prawnej niedawno, tj. bezzasadnie wysokie opłaty. Wiele banków opłata za każdą transakcję na uwagę, że niedopuszczalne jest jeden miesiąc w każdym okresie. Można przejść przez 1p i koniec płacą setki opłat. Pierścień ze swoim bankiem i poproś ich. Nie jest czasem łaski okres jednego lub dwóch dni, ale to zależy od banku. LloydsTSB usunęła ich okres niedawno. Nie wiem o HSBC.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| I think you are going to be charged. Jednak, jak wyżej stanowisk istnieją prawne wyzwania słychać w tylnej ziemi. Wierzę, że pierwsze orzeczenie poszła nam na korzyść ogółu społeczeństwa, ale banki wydały odwołania. Powodem, że zrobione jest to, że będzie koszt ich miliardy zwrotu w każdej osobie, która miała opłaty dokonane wobec nich w ciągu ostatnich 6 lat. Mój obecny oddanych tylko jeden bank jest tylko pukanie blisko 600 £. Użytkownik nie będzie mógł ubiegać się o powrót zainteresowania, które zostały opłaty, ale rzeczywiste £ 25-30 opłata będzie. GAV |