mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Ajutor overdrawn!!!!

Reply

Thread Tools
Old 27 iunie 2008, 18:16
Grupul de stat

Default Ajutor overdrawn!!!!

Aceasta este a tuturor oamenilor din Regatul Unit cu adevarat, m-am dus la bani astăzi pentru a găsi punctul meu de cont overdrawn, IM overdrawn de £ 11.00, din fericire am pus mai mulţi bani în online doar transferat banii de la economii.
IM cu HSBC şi ive luat un card de debit Maestro, se va întâmpla va ei taxa de mine prost louds de interes sau de ce !!!!!
Old 27 iunie 2008, 18:36
Grupul de stat

s-a întâmplat pe 25 iunie şi de atunci m-au taxat havnt Şi eu ok
Old 27 iunie 2008, 23:52
Administrator Group

Taxe obţine adaugă la sfârşitul lunii, aşa că nu va cunosc, până atunci, în afara cazului în care apelul dvs. bancar, care ar avea sens.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 28 iunie 2008, 02:03
Grupul de stat

dacă vă wiv HSBC internet banking, atunci când intraţi în cont, în partea de sus a paginii dvs. de conturi va fi un banner rosu spune "taxe care urmează a fi applyed la acest cont", dacă te-ai nici un click pe banner şi itll-ţi spun cât de mult plus, atunci când acestea va lua-o.

HSBC în mod normal, taxa de £ 25 pentru a fi OD pe articol
apoi £ 9 de acord în cazul în care acesta a fost un debit direct, care te pun OD.
Old 28 iunie 2008, 03:28
Grupul de stat

ghbnic i dont obţine un banner pe contul meu online, aşa că trebuie să fie clare,
dar atunci când vă spun că taxa de £ 25 pe articol, vrei să spui că ai taxa de £ 25 lire fiecare dvs. peste sau ce?
şi £ 9 au percepe doar o dată, da?
Old 28 iunie 2008, 03:32
Administrator Group

Toate băncile problema taxelor de la sfârşitul lunii, acestea nu vor fi afişate până la care acestea au fost prelucrate la sfârşitul lunii.

Doar inelul banca dvs., problema rezolvata.
Old 28 iunie 2008, 08:53
Grupul de donator

Acest lucru a fost un subiect de revizuire juridică recent, de exemplu, taxele nejustificat de mare. Multe bănci taxa pentru fiecare tranzactie pe un cont care este overdrawn în orice perioadă de o luna. Ai putea trece prin 1p şi ajunge să plătiţi sute de taxe.

Ring banca dvs. şi să le cereţi. Există uneori o perioadă de graţie de o zi sau două, dar acest lucru depinde de banca. LloydsTSB a eliminat lor perioadă de graţie de curând. Nu ştiu despre HSBC.

Old 29 iunie 2008, 02:06
Noile state Group

Cred ca vei fi taxat. Cu toate acestea, cum ar fi posturile de mai sus nu sunt legale provocări întâmplă în spate teren. Eu cred că prima hotărâre a plecat dintre noi, în favoarea a publicului larg, dar bancile au emis o cale de atac. Motivul pentru care le-au făcut este faptul că este de gând să le miliarde de cost în rambursarea fiecare persoană care a avut o redevenţă făcute împotriva lor, în ultimii 6 ani. Meu curent total de doar o banca este doar să bată aproape de £ 600. Nu veţi avea posibilitatea de a cere înapoi de interes pe care le-aţi fost responsabil dar £ 25-30 taxa va.

Gav
Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.