![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aceasta este a tuturor oamenilor din Regatul Unit cu adevarat, m-am dus la bani astăzi pentru a găsi punctul meu de cont overdrawn, IM overdrawn de £ 11.00, din fericire am pus mai mulţi bani în online doar transferat banii de la economii. IM cu HSBC şi ive luat un card de debit Maestro, se va întâmpla va ei taxa de mine prost louds de interes sau de ce !!!!! |
|
| |||
| |||
| s-a întâmplat pe 25 iunie şi de atunci m-au taxat havnt Şi eu ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taxe obţine adaugă la sfârşitul lunii, aşa că nu va cunosc, până atunci, în afara cazului în care apelul dvs. bancar, care ar avea sens.
| |||
| |||
| dacă vă wiv HSBC internet banking, atunci când intraţi în cont, în partea de sus a paginii dvs. de conturi va fi un banner rosu spune "taxe care urmează a fi applyed la acest cont", dacă te-ai nici un click pe banner şi itll-ţi spun cât de mult plus, atunci când acestea va lua-o. HSBC în mod normal, taxa de £ 25 pentru a fi OD pe articol apoi £ 9 de acord în cazul în care acesta a fost un debit direct, care te pun OD. |
|
| |||
| |||
| ghbnic i dont obţine un banner pe contul meu online, aşa că trebuie să fie clare, dar atunci când vă spun că taxa de £ 25 pe articol, vrei să spui că ai taxa de £ 25 lire fiecare dvs. peste sau ce? şi £ 9 au percepe doar o dată, da? |
|
| |||
| |||
| Toate băncile problema taxelor de la sfârşitul lunii, acestea nu vor fi afişate până la care acestea au fost prelucrate la sfârşitul lunii. Doar inelul banca dvs., problema rezolvata. |
|
| |||
| |||
| Acest lucru a fost un subiect de revizuire juridică recent, de exemplu, taxele nejustificat de mare. Multe bănci taxa pentru fiecare tranzactie pe un cont care este overdrawn în orice perioadă de o luna. Ai putea trece prin 1p şi ajunge să plătiţi sute de taxe. Ring banca dvs. şi să le cereţi. Există uneori o perioadă de graţie de o zi sau două, dar acest lucru depinde de banca. LloydsTSB a eliminat lor perioadă de graţie de curând. Nu ştiu despre HSBC.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Cred ca vei fi taxat. Cu toate acestea, cum ar fi posturile de mai sus nu sunt legale provocări întâmplă în spate teren. Eu cred că prima hotărâre a plecat dintre noi, în favoarea a publicului larg, dar bancile au emis o cale de atac. Motivul pentru care le-au făcut este faptul că este de gând să le miliarde de cost în rambursarea fiecare persoană care a avut o redevenţă făcute împotriva lor, în ultimii 6 ani. Meu curent total de doar o banca este doar să bată aproape de £ 600. Nu veţi avea posibilitatea de a cere înapoi de interes pe care le-aţi fost responsabil dar £ 25-30 taxa va. Gav |