![]() |
|
|
|||
|
|||
|
To je pre všetky britské ľudí naozaj, šiel som na miesto hotovosti dnes nájsť môj účet prečerpať, im prečerpať do 11,00 libier, našťastie aj viac peňazí do online len prevedené peniaze z úspor.
Chat s HSBC a IVE dostal debetná karta Maestro, dôjde sa budú účtovať mi hlúpe louds úrokov alebo čo !!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
sa to stalo na 25. júna a od tej doby sú účtované havnt mi tak som ok
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Poplatky dostať pridané na koniec mesiaca, takže nebudete vedieť, do tej doby, pokiaľ budete volať svoju banku, ktorá by zmysel.
|
|||
|
|||
|
ak vaša WIV HSBC internetové bankovníctvo, keď sa prihlásite, na vrchole svojej účty stránka bude červený banner rčení 'poplatky za applyed tohto účtu', ak máte akékoľvek kliknúť na banner a itll povedať, koľko a kedy bude to.
HSBC obvykle poplatok 25 libier za to, že OD za položku Potom 9 libier za usporiadanie v prípade, že je to inkaso, ktoré vás OD. |
|
|
|||
|
|||
|
ghbnic i dont mať banner na mojom účte, takže aj tu musí byť jasné,
ale keď vravíte, že ste poplatok 25 libier za kus, to myslíte, že ste poplatok 25 libier každú libru vašej nad, alebo čo? a 9 libier, ktoré vám účtovať iba raz jo? |
|
|
|||
|
|||
|
Všetky banky tému poplatkov na konci mesiaca, nebudú zobrazovať až do času, kedy boli spracované na konci tohto mesiaca.
Len prsteň vašej banky, problém vyriešený. |
|
|
|||
|
|||
|
To bolo predmetom súdneho preskúmania v poslednej dobe, teda neprimerane vysoké poplatky. Mnoho bánk poplatok za každú transakciu na účte, ktorý je prečerpať v priebehu jedného mesiaca. Mohli by ste ísť nad 1p a nakoniec zaplatí stovky poplatkov.
Ring vašej banky a spýtať sa ich. Tam je niekedy milosti obdobie jedného alebo dvoch dní, ale záleží na banke. LloydsTSB vypustila svoju lehotu nedávno. Neviem, asi HSBC.
|
|||
|
|||
|
Myslím si, že sa bude nabitá. Avšak rovnako ako vyššie uvedené miesta sú právne problémy, sa deje v zadnej zem. Verím, že prvej otázke odišla z nás v prospech širokej verejnosti, ale banky vydali odvolanie. Dôvod, že majú urobiť je, že sa chystá miliardové náklady na vrátenie dane je každá osoba, ktorá má starosti sa proti nim v priebehu posledných 6 rokov. Moja súčasná celková len jednej banky je práve tloukl takmer 600 libier. Nebudete môcť uplatniť nárok na úroky späť, že ste boli obvinení ale skutočné £ 25-30 poplatok budete.
Gav |