![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ово је за све људе из Велике Британије стварно сам отишла у готовини бод данас наћи мог рачуна прекорачен, Им прекорачен по £ 11.00, сретно и уложити више новца у онлине само пренесена преко новац од уштеда. ИМ са ХСБЦ и Иве је добио Маестро дебитну картицу, ће се десити да ће ми наплатити глупо лоудс интереса или шта !!!!! |
|
| |||
| |||
| Догодило се на 25. јуни и од тада они хавнт терети мене тако сам и ја ок |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Накнаде се додаје на крају месеца, тако да нећете знати до тада, осим ако се не позива вашој банци која би смисла.
| |||
| |||
| ако је ваш уив ХСБЦ интернет банкарства, када се пријавите у, на врху Вашег рачуна страница ће бити црвена застава говорећи: 'оптужује да се на тај рачун апплыед' ако имаш било каквих кликните на баннер и итлл вам рећи колико плус кад су ће га. ХСБЦ иначе задужен за £ 25 ОД по ставу онда 9 £ за аранжман ако га је било директног задужења која вас ОД. |
|
| |||
| |||
| гхбниц ја донт добити баннер на мом рачуну онлине па сам мора бити јасан, али кад ти кажу да вас £ 25 по ставу, хоћеш рећи да вас фунта 25 £ сваки ваш преко или шта? и 9 £ они наплатити само једном ыеах? |
|
| |||
| |||
| Све банке питању оптужби на крају месеца, они се неће појавити све док нису обрађени на крају месеца. Само прстен ваше банке, проблем решен. |
|
| |||
| |||
| То је био предмет правни преглед недавно, тј неоправдано високе трошкове. Многе банке задужен за сваку трансакцију на рачуну који је прекорачен у било којем мјесецу периоду. Ти би могао прећи и по 1П завршити плаћајући трошкове у стотинама. Назовите своју банку и питати њих. Ту је понекад милост период од дан или два, али то зависи о банци. ЛлоыдсТСБ уклонио њихове периоду је недавно. Не знам о ХСБЦ.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Мислим да ћете бити оптерећена. Међутим као што је горе постове постоје правне изазове одлазак на терен у леђа. Мислим да је први владајућа је прешао у корист нама јавности, али банке су издате жалбу. Разлог што су урадили је да она иде на трошак их у милијардама рефундинг свака особа која је имала задужен је против њих у протеклих 6 година. Мој тренутни укупно за само једну банку је само куцају близу 600 £. Нећете моћи да потражујете камате назад, да сте наплатити али стварна £ 25-30 ћете наплатити. Гав |